| Asoflo a întrebat:

Buna big grin, Am windows 7 gamer edition si nu-mi merge fifa 07 sau pes 2011, inainte sa am windows 7 gamer edition am avut e windows 7 ultimate si imi mergea fifa si pes dar acum nu-mi merge cand dau la fifa scrie " FIFA 07 Requres Hardware Graphics Acceleration" ce trebuie sa fac. Funda >:

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Instaleaza directX 9c sau du-te la meniul start, run si scrie '' dxdiag ''si vezi daca ai activat direct3d accelerator sau directdraw sau agp texture!

| Asoflo explică (pentru neluL):

Si cu activez direct3d accelerator? am windows 7 gamer edition, am vazut un tutorial pe youtube dar, era pentru windows xp big grin ma poti ajuta big grinsmug

| Asoflo explică (pentru neluL):

Si cum activ direct3d accelerator? pe windows 7 gamer edition?

| neluL a răspuns (pentru Asoflo):

Deschide Rezoluție ecran făcând clic pe butonul Start, pe Panou de control, apoi, sub Aspect și personalizare, da clic pe Ajustare rezoluție ecran > clic pe Setări complexe > clic pe fila Depanare, apoi clic pe Modificare setări (dacă ti se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tasteaza parola sau furnizeaza confirmarea). Muta cursorul de Accelerare hardware la Maxim.
Dacă aceasta nu dă rezultate, este posibil să fie necesar să actualizezi driverul video sau chiar placa. De obicei, cele mai recente drivere pentru hardware se pot găsi în secțiunea de asistență de pe site-ul Web al producătorului.

3 răspunsuri: