| bogdan3l1997 a întrebat:

Am si eu o problema. Este vorba de jocul World of tanks, eu am tancul M5 Stuart si vreau sa stiu de ce ma tot baga in meciuri cu tancuri V, VI, VII cand eu is IV? si am intrebat playeri si tot zic ca's scouter adica? cum pot sa fac sa joc doar cu cei de nivel ca mine III, IV sau V. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Bingo, esti scout si ai MM de scout. Stai sa vezi cu M24 Chaffee cum te baga in meciuri de tier IX-X...
P.S. Treaba asta e un avantaj. Daca stii sa joci cum trebuie cu un scout poti sa faci tone de XP si bani fara sa tragi un singur obuz.

5 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Scouter... in romana - tanc usor.

De aceea te baga la asa nivele mari. Te poate baga si la lvl 9! Tu esti "ochii" echipei, adica tu trebuie sa iti foloseesti viteza ca sa iti descoperi inamicii. Cel mai bine e sa faci dupa vreo 20 de secunde dupa ce se incepe lupta.

Cu cit mai mult ii tii "sub lumina", cu atit mai mult xp si monede iti va da.

Daca nu doresti sa nimeresi la asa nivele, joaca-te pe alte feluri de tank

(HT, TD, MT, Artilerie, etc)

| bogdan3l1997 explică (pentru 0x11111051):

Mersi fain si inca ceva. cand joc in pluton cu un prieten. avme tankurile t-28 is de III dc ne baga cu de aia de V? adica nu tot timpu. da cum facem sa ne bagi numa cu de aia de III max IV?

| 0x11111051 a răspuns (pentru bogdan3l1997):

1) T-28 este de IV!
2) Fiecare tanc in joc il da maximum la 1 nivel mai mare. T-28 poate nimeri rar si cu 6 lvl.
3) Deschide-i toate modulele, in special pusca ZiS-4. Si nu vei mai suferi. Este cea mai buna pusca la el.

| bogdan3l1997 explică (pentru bogdan3l1997):

A nu de t-28 am vrut sa zic. stiu ca ala''i de IV... ala dinaintea lui... de III cand joc pluton ma baga de multe ori cu de aia de V. ne baga asta 3 de III vreo 5 de IV si restul de V straight face si e naspa. nu le dau mare dmg

| DataSoft a răspuns:

Exact esti scouter..adica tank usor si scouteri sunt rapizi si descopera pe harta tank-urile inamice pentru coechipieri. daca vrei sa nu te mai bage asa schimbati tank-ul cu unu medium heavy TD sau artileriewinking