| Smoothie221 a întrebat:

Am si eu o problema. O eroare de genul "OUT OF RANGE" la GTA San Andreas. Ma poate ajuta cineva sa o rezolv? Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Trebuie sa iti schimbi urgent windows-ul! Din 8 aprilie 2014 Microsoft numai ofera suport pentru XP, si este foarte vulnerabil la atacuri cibernetice (ia virusi foarte usor), chiar si cu antivirus. Schimba-ti urgent Windows-ul in Windows 7 sau 8 (recomand 7 Ultimate pe 32 sau pe 64). Dupa ce ti-ai instalat noul windows mai instaleaza-ti gta-ul inca o data!

2 răspunsuri:
| YoChriss a răspuns:

Salut! Este de la rezolutie. Ai rezolutia la monitor mai mica, iar cea de la GTA mai mare. Daca ai windows 7 dai click dreapta pe desktop, si dai pe Rezolutie ecran, si setezi cea mai mare rezolutie si dai se aplica si apoi OK ca sa se salveze setarile. Funda?

| Smoothie221 explică (pentru YoChriss):

Dar in cazul in care am alt windows (XP in cazul meu) Ce pot face?

| YoChriss a răspuns (pentru Smoothie221):

Trebuie sa iti schimbi urgent windows-ul! Din 8 aprilie 2014 Microsoft numai ofera suport pentru XP, si este foarte vulnerabil la atacuri cibernetice (ia virusi foarte usor), chiar si cu antivirus. Schimba-ti urgent Windows-ul in Windows 7 sau 8 (recomand 7 Ultimate pe 32 sau pe 64). Dupa ce ti-ai instalat noul windows mai instaleaza-ti gta-ul inca o data!