|

Buna TPU!
Mi-am cumparat un pc si cand ma joc pe orice joc imi sacadeaza vreo 10 secunde apoi aproximativ 1 min merge normal. Dupa un minut imi sacadeaza din nou vreo 10 secunde.Ce poate fi de vina?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut!

Continua la nesfarsit ciclul asta cu 1 minut ok si 10 secunde de sacadare? M-as putea gandi ca poate stocarea ar fi de vina, dar e posibil si ca placa video/procesorul/ramii sa atinga un nivel de utilizare de 100% si din cauza asta sa faca asa. Pana nu efectuezi niste teste nu avem de unde sa stim cauza, respectiv cauta niste programe prin care ai putea sa monitorizezi utilizarea fiecarei componente. Ma gandeam ca ai putea sa folosesti GPU-Z, sa intri in pagina Sensors, sa dai check la cutia cu "Log to file", sa te joci putin unde iti sacadeaza si dupa sa ne trimiti rezultatele prin We Transfer aici.

Succes!

| explică (pentru Mandeliu):

Sacadeaza doar 8-10 secunde apoi 1 min merge bine cateodata si mai mult de 1 min.
Aici sunt rezultatele
https://wetransfer.com/......947/557732

| a răspuns (pentru infectedd94):

Am citit acum rezultatele, din ce vad la placa video este totul in regula, scade load-ul la ea, deci este altceva in calculatorul tau care face bottleneck, insa nu stiu ce. Incearca o reinstalare de Windows si ia-ti din nou ultimele drivere direct de pe site-urile producatorilor.

Succes, daca mai ai probleme mai vorbim si ii dam de capat.