Nu e chiar cum zice ala de mai jos. Pcul tau tine minecraftul. Incearca sa setezi graficile la minim si inchide programele din windows care nu au nici un folos google yahoo skype power iso. Si o sa iti mearga
Te rog sa citesti asta:
CPU: Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
RAM: 2GB
GPU (Integrated): Intel HD Graphics or AMD (formerly ATI) Radeon HD Graphics with OpenGL 2.1
GPU (Discrete): Nvidia GeForce 9600 GT or AMD Radeon HD 2400 with OpenGL 3.1
HDD: At least 200MB for Game Core and Other Files
Java 6 Release 45
Ce imi arati tu este o bazaconie. Uita-te pe game debate este singurul site care stie cu exactitate cerintele minime necesare. http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1235&game=Minecraft hai noroc.
Nu stau sa fac chat, dar sigur este o "bazaconie" ce a scris mojang despre cerintele de sistem al jocului proiectat de ei si de Notch.Iar daca stau sa ma iau dupa cerintele de la game debate inseamna ca eu trebuia sa filmez cu vreo 200 FPS, nu cu 40FPS
Atunci cum explici ca jocul ii merge perfect cateva minute?
Pentru ca in primele minute nu cred ca face mare lucru, iti spun 100% ca o sa ii pocneasca pc-ul daca isi da fly si pune speed 10 si o ia in toate directiile. Minecraft-ul randeaza harta in chunk-uri cu atat mai multe chunk-uri cu atat presiune mai mare pe componente.
Nu poti sa rezolvi problema pc-ul tau e slab si nu poate rula minecraft, asa ca ram-ul si placa video cedeaza