| ale3xyyy a întrebat:

Va rog am o mare problema...happy Deci cand joc minecraft totul e ok merge bine dar dupa 5 minute de joc acesta se blocheaza! Deci practic ingheata si nu i mai pot decat da restart.....nu mai pot dace nimic cand ingheata decat sa i dau restart. Cerintele mele sunt astea
Windows xp sp3
Nvidia get force fx 5200
Pentium D 2.66 ghz
512 rami...da stiu e cam slabut dar ajutati.ma ca rog sa rezolv problema...

Răspuns Câştigător
| Hitback a răspuns:

Nu e chiar cum zice ala de mai jos. Pcul tau tine minecraftul. Incearca sa setezi graficile la minim si inchide programele din windows care nu au nici un folos google yahoo skype power iso. Si o sa iti mearga

| SteelGamingRomania a răspuns (pentru Hitback):

Te rog sa citesti asta:
CPU: Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
RAM: 2GB
GPU (Integrated): Intel HD Graphics or AMD (formerly ATI) Radeon HD Graphics with OpenGL 2.1
GPU (Discrete): Nvidia GeForce 9600 GT or AMD Radeon HD 2400 with OpenGL 3.1
HDD: At least 200MB for Game Core and Other Files
Java 6 Release 45

| Hitback a răspuns (pentru SteelGamingRomania):

Ce imi arati tu este o bazaconie. Uita-te pe game debate este singurul site care stie cu exactitate cerintele minime necesare. http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1235&game=Minecraft hai noroc.

Nu stau sa fac chat, dar sigur este o "bazaconie" ce a scris mojang despre cerintele de sistem al jocului proiectat de ei si de Notch.Iar daca stau sa ma iau dupa cerintele de la game debate inseamna ca eu trebuia sa filmez cu vreo 200 FPS, nu cu 40FPS

| Hitback a răspuns (pentru SteelGamingRomania):

Atunci cum explici ca jocul ii merge perfect cateva minute?

Pentru ca in primele minute nu cred ca face mare lucru, iti spun 100% ca o sa ii pocneasca pc-ul daca isi da fly si pune speed 10 si o ia in toate directiile. Minecraft-ul randeaza harta in chunk-uri cu atat mai multe chunk-uri cu atat presiune mai mare pe componente.

8 răspunsuri:
| Hitback a răspuns:

Daca problema persista ia-ti un windows xp 32bits clean.

| stefanvladvlad a răspuns:

E slab pc-ul si schiba windows-ul

| SteelGamingRomania a răspuns:

Nu poti sa rezolvi problema pc-ul tau e slab si nu poate rula minecraft, asa ca ram-ul si placa video cedeaza