| VasValy a întrebat:

am o problema cu rularea gta 5.
Laptop packard bell: Intel core 5 2520M @ 2. 50GHz, ram 4g ddr3 532.1 MHz, graphics #1 integrata Intel r HD Graphics 3000, ultimul update #2 dedicata Nvidia geforce GT 620M 1g, win 7, 139g hhd. Am verificat minimum, arata bine pe foaie, de jucat merge dar laguit, incet si se opreste din cand in cand si epic games launcher nu face update, aa si prima data a mers fenomenal, nu am avut nici o problema. Am terminat 3-4 misiuni, dar epic games launcher face update greu sau nu raspunde sau nu se dechidea, dar aparea in task si atat. Ma poate ajuta cineva daca mai trebuie ceva? Va multumesc.

8 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Bună!
4GB este minim pentru GTA V. Asigură-te că nu ai alt program deschis. Spun asta din experiență. Dacă Epic Games face ceva în timp ce te joci sau Windowsul își face actualizare, e normal să se miște mult mai rău jocul.

| VasValy explică (pentru SilviaDulcik):

Ok multumesc ma gandeam ca sa mai iau un 4g ram.

| VasValy explică (pentru SilviaDulcik):

Am facut niste setari ca sa-mi foloseasca din hdd la ram si a mers dar acum nu mai merge. multumesc de raspuns

| NuCitescNotificari a răspuns:

Placa video e prima piesa care conteaza in gaming.

| VasValy explică (pentru NuCitescNotificari):

Da asa este dar am verificat si la minim ar trebui sa mearga.

| VasValy explică (pentru NuCitescNotificari):

Multumesc am facut ultimul update la placa dedicata si a mers bine o vreme dar acum merge din cand in cand jocul, a si unele jocuri care ami mergeau nu mai merg sau da cu crash sau ami ingheata leptopul.

| VasValy explică:

Am facut un test si mmmda epic game launcher se deschide dar dupa ce dezactivez placa video dedicata face update, dar trebuie la joc o activez merge trece de cutseen si intru in story si se blocheaza. nu stiu de ce dar acum 3 zile a mers gta 5 bine de la 15 pana la 02 si cv noaptea, dar dupa s-a inchis singur si a inghetat leptopul. va multumesc de raspuns.