| cos01 a întrebat:

Buna ziua, detin un laptop rox strix g18 (2024) si m ar interesa un cooler potent pentru racire mentionez ca este versiunea cea mai mare de 18inch, am incercat cateva dar n am fost multumit, multumesc big grin happy

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Ce coincidenta, am si eu un laptop identic! happy Foarte bun! happy Doar ca eu nu am probleme cu racirea... La laptopul anterior care era tot un rog cam aveam probleme orice setari as fi facut dar asta deocamdata e ok, nu a depasit niciodata 90 grade, iarna 83 grade!
Poti cumpara un cooler pad cu 4 ventilatoare, sunt cele mai puternice dar trebuie sa-ti spun ca la laptopul anterior nici ala n-a facut fata! Pana nu am mesterit eu un cooler pad dintr-un venilator mare pusa intr-o rama de pal melaminat laughing iar laptopul peste acea rama laughing facea zgomot dar il foloseam numai la jocuri! Acum la acest laptop nu mai am nevoie de el happy
Deci iti spun ce setari sa faci sa scazi putin temperatura procesorului ca acolo ai probleme! Intri in Panoul de control, Sistem si Securitate, Optiuni de alimentare, Modificare setari plan, Modificare setari de alimentare complexe apoi la: Gestionare alimentare procesor clic pe plus (+) apoi la starea minima pui 60% iar la starea maxima pui 95%!
Asta va scadea putin din performanta pc-ului dar nu vei mai avea probleme cu supraincalzirea! Bafta!