|

Buna ziua tuturor!

Doresc sa imi deschid un server de metin2 LEGAL.

Serverul va fi gazduit pe o firma specializata de hosting (dedicat).Jocul original de tip MMORPG are posibilitatea de a fi jucat gratuit dar unele facilitati speciale sunt platibile prin plata online sau intr-un anumit cont.Daca imi fac acest server privat care este baza legala pentru aceasta si cum pot sa fac acest lucru LEGAL(justificarea platilor, hostingului, a reclamelor de pe forumul jocului. etc.)?Va rog frumos sa ma ajutati sau macar sa-mi indicati cu cine ar trebui sa ma sfatuiesc din punct de vedere legal pentru acest lucru.Mentionez ca intern si international sunt N servere de acest gen care functioneaza de multi ani. Pe mine ma intereseaza sa fac acest lucru legal.

In ultima vreme cei de la GAMEFORCE vor sa inchida toate aceste servere, de aceea doresc sa il fac LEGAL astfel incat sa nu ma poata ataca in nici un fel cei de acolo.

Va multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe steam metin e pus de WEBZEN Inc.
pe google de gameforge

iti trebuie un specialist in copyright, eventual avocat
insa, trebuie sa ai bani destul de serios, cel putin asa cred

| explică (pentru Bizon95):

Salut, nu este problema de bani. Vreau sa fie legal astfel incat sa nu intru in ilegalitate sau sa invoce cei de la gameforce/webzen inc dreptul de autor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru rares2666):

Aha, iti doresc succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: