|

Buna ziua, vreau sa imi construiesc un chat online insa nu cunosc foarte multa programare si desi am cautat resurse pe net care sa ma ajute in acest demers nu am avut foarte mare succes. Chaturi romanesti, nu am gasit decat vreo doua pe net insa amandoua sunt dezastruos de prost organizate asa ca tocmai de aceea mi-a venit si aceasta idee. Intrebarea mea este urmatoarea: credeti ca m-as descurca eu sa imi fac unul singur sau sa apelez la ajutorul unui programator pentru acest lucru? De mentionat ca pe langa chat as mai vrea si cateva optiuni de trivia si alte cateva jocuri interesante. Cum credeti ca ar trebui sa procedez?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai aici un exemplu de chat în Node.js, dar eu zic să cauți și ajutor pentru că e destul de greu, mai ales daca vrei sa faci pe lângă și jocuri și trivia.
https://itnext.io/build-a-group-chat-app-in-30-lines-using-node-js-15bfe7a2417b

| explică (pentru Diagn):

Este destul de complicat si de inteles.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Emilian86):

E normal, de aia zic că vei avea nevoie de ajutor. Mai ales daca nu te prea pricepi. Daca vrei sa faci tu singur va trebui sa te uiți prima data la tutoriale despre limbajele de programare pe care vrei sa le folosești in implementarea chatului, și după aia să te uiți peste alte tutoriale despre cum sa construiești un chat în limbajul de programare ales.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Diagn):

Mersi de raspunsuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: