| XeNoNAG a întrebat:

Care credeti ca este motivul pentru care mi se inchide pc-ul in timpul anumitor jocuri ce cer smecificatii bune. Ar putea fi sursa ce nu are protectii si nici certificare? Ar putea fi placa video foarte slaba? Ar putea fi procesorul ce se incalzeste? Placa de baza? Ramul? Ofer funda. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Fly2Sky a răspuns:

Daca ramii au probleme atunci la deschiderea pc-ului se aud 2 beep-uri, dar tie ti se deschide pc-ul, deci nu sunt ramii. Posibil sa fie de la hard disk..iti recomand reinstalarea windows-ului. daca placa video ar fi defecta nu ai mai avea imagine.iar fara procesor nu se deschide pc-ul

6 răspunsuri:
| Fly2Sky a răspuns:

Poate fi problema hard-diskului ..bine ar fi sa reinstalezi windows-ul...si da. poate fi si procesorul supraincalzit..descarca softul numit Hardware Monitor..si asa vei putea vedea temperaturile tuturor componentelor. Bafta mult!
PS: ai putea sa imi spui ce componente ai?

| XeNoNAG explică (pentru Fly2Sky):

Sigur. Ca procesor am AMD 6core FX6300 la 4. 1GHz, placa video este Sapphire Radeon R7 250 2 Gb Ddr5. Cu 8gb de ram dual channel 1600MHz, (Kingston HyperX Blue) SSD 120Gb Patriot Spark, Hdd 500Gb Seagate Barrcauda de 2.5" si sursa este Delux de 450W fara certificare si fara protectii. Doresc sa schimb placa video in martie 2018 dar mai intai sursa daca este din vina ei. Multumesc de raspuns!

AMD 6cores fx 6300
Sapphire Radeon R7 250
Hdd Seagate barracuda 500gb
Ssd Patriot Spark 120gb
Sursa Delux 450W fara protectii si certificare. Multumesc de raspuns!

Vad ca Placa video are 27°, procesorul are 38°
Ssd are 33°
Hdd are 31°
Coolerul procesorului sunt 100%
Placa de baza are 53°
Si ramul nu pot identifica

Multumesc. Inseamna ca ramii nu sunt deci o sa incerc reinstalarea windows

| Fly2Sky a răspuns (pentru XeNoNAG):

Daca ramii au probleme atunci la deschiderea pc-ului se aud 2 beep-uri, dar tie ti se deschide pc-ul, deci nu sunt ramii. Posibil sa fie de la hard disk..iti recomand reinstalarea windows-ului. daca placa video ar fi defecta nu ai mai avea imagine.iar fara procesor nu se deschide pc-ul

| Alex007xD a răspuns:

Problemele sunt procesorul si placa video, nu va mai bateti capul atat sa aflati problema.