| dumydinamik a întrebat:

Care imi da si mie un cont pe Metin2 Dinamik? Caci atunci cand imi fac unul si intru in joc nu-mi merge si incerc asta de o saptamana va rog!

Răspuns Câştigător
| Florinika a răspuns:

1.Descarca kit-ul de instalare din sectiunea corespunzatoare. Dublu-click pe executabilul descarcat pentru a incepe instalarea. Apoi alege un loc in PC-ul tau pentru a se instala Metin2.
2. Dupa instalarea jocului, pe desktop-ul PC-ului tau va aparea o icoana numita Metin2. Aditional, aceasta icoana va aparea si in meniul de Start al PC-ului. Dublu-click pe icoana de pe desktop sau un singur click din meniul de Start pentru a incepe jocul. Cand va fi necesar, Metin2 se va updata automat cu noua versiune implementata ce poate dura cateva minute.

Dupa update poti intra in Profilul tau pentru a alege un server. Va trebui sa alegi un Regat din cele trei si apoi iti vei putea crea propriul caracter. Tine minte, poti folosi doar cate un singur caracter pe server.
Funda, pentru ca ti-am spus cum faci.si mai e ceva.
3. daca ai facut 1 000 de conturi stergele pentru ca eu la conquistador am vrut alt cont si nu puteam face decat daca il stergeam pe alalalt.pa.funtitzk?

1 răspuns: