| Yonutz77 a întrebat:

Ce as putea sa fac ca sa nu mai am asa lag pe CS:GO? Am 30-40 fps-uri.As vrea sa am si eu macar 60-70? Un program ceva, nu stiu(P.S: Fara fraze de genul:Upgrade la pc, sa iti cumperi altu'). Mersi anticipat!

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Pai in primul rand zi ce placa video si procesor ai, sincer daca ai un pc care e sub recomandarile minime, atunci orice programel ai avea tu nu ar putea sa faca jocu sa mearga mai bine. Ai putea incerca totusi razer cortex, e un program free care iti inchide multe tampenii. Iti mai recomand si auslogics defragmenter, practic daca nu ai mai reinstalat de mult windowsul 100% ai multe fisiere fragmentate care incetinesc calculatorul. E mai bun decat defragmenteru de la windows. In rest, nu stiu ce ai putea face, sa dai la low, sa modifici setarile video gen smoke sa se vada mai urat si alte chestii.

| userul7200 a răspuns:

Cu programele nu o sa reusesti prea multe. Eu iti recomand sa dai toate setarile la LOW si daca tot iti merge rau mai scazi putin din rezolutie.

| anonimguy3 a răspuns:

Nu inteleg sa mearga mai bine prin programe. Orice program de optimizare ti-ai luat mai mult de 5 fps in plus nu scoti. Dai toate setarile pe low si vezi daca se misca la fel de prost, daca nu fa-ti upgrade la PC si aia e ce te comlpici. tongue

| TechGuyTpu a răspuns:

Tu cum vrei sa mearga mai bine jocul? Prin "programe"? Alta placa video si prinzi 60-70