Europa Universalis 4, Victoria 3, Hearts of Iron 4, eu nici acum nu stiu sa joc Hearts of Iron 4, mi se pare destul de complicat, a trebuit sa ma uit la tutoriale pe net ca sa am habar sa joc cat de cat.
Bine spui de HOI4.
Am cautat tutorial pe net pentru el. Gasesc unul de 4 ore. Primul lucru pe care il spune : "Acesta e un tutorial pentru incepatori si acopera doar cateva chestii din mecanica jocului".
Iti dai seama ca jocul are ceva de capul lui cand auzi chestia asa. M-am lasat pagubas. Jocul e mult prea complex si nu prea am timp...
Poti sa te uiti pe internet la Youtuberi cum joaca, gen eu m-am uitat la unul care juca cu Romania si asa am invatat cat de cat cum e treaba cu jocul, asa inveti mai repede, nu am rabdare sa ma uit la tutoriale de ore intregi, la fel am facut si cu Victoria 3, nu stiam sa il joc prima oara si m-am uitat la tutoriale pe net, nu am avut suficienta rabdare si am zis sa descopar eu singur cum sa joc, dar HoI4 e la un alt nivel
Seriile Total War
https://en.wikipedia.org/wiki/Total_War_(series).
Daca joci Medival- Total war Mai inveti si istorie pe langa. Necesita tutoriale.
pangmtei întreabă: