| GnCosmin a întrebat:

Ce parere aveti de acest Pc? Schimbari? Am auzit de nu stiu ce Intel Pentium G(nu stiu mai cum)care cica e mai bun...voi ce ziceti?

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2636490/

Răspuns Câştigător
| AlexDFY a răspuns:

Da, piesele sunt compatibile, o sa ti duca mai orice joc, iar din astea mai noi, macar pe medium, restul high-ultra.
Daca e facut de tine, nu poti spune ca nu te pricepi deloc.
Uite un voucher de reducere pentru pc garage, dupa ce bagi toate produsele in cosul de cumparaturi, te duci jos, unde scrie pretul total, si unde scrie cu rosu daca ai un voucher de reducere, acolo dai click si bagi codul asta:WA6S16MR

13 răspunsuri:
| AlexDFY a răspuns:

E un pc destul de bun

| GnCosmin explică (pentru AlexDFY):

Piesele se potrivesc?(nu ma pricep de loc la pc)Si ce ar trebui sa schimb?

| GnCosmin explică (pentru AlexDFY):

Multumesc foarte mult! Si da Pc e facut de mn..macar atat.

| AlexDFY a răspuns (pentru GnCosmin):

Nici o problema.

| AlexDFY a răspuns (pentru GnCosmin):

Da, piesele sunt compatibile, o sa ti duca mai orice joc, iar din astea mai noi, macar pe medium, restul high-ultra.
Daca e facut de tine, nu poti spune ca nu te pricepi deloc.
Uite un voucher de reducere pentru pc garage, dupa ce bagi toate produsele in cosul de cumparaturi, te duci jos, unde scrie pretul total, si unde scrie cu rosu daca ai un voucher de reducere, acolo dai click si bagi codul asta:WA6S16MR

| DavidoffUser a răspuns:

Banuiesc ca stii ca sistemul o sa consume in jur de 200 W.Ia una mai mica, gen 400 sau 450, si mai ieftina, dar tot 80+.
Ala "G nu stiu cum" e Pentium G4560 care e un i3-6100 si merge foarte bine cu 1050ti si utilizeaza ~90 % din gtx 1060.Iti propun sa cauti niste reviewuri cu el inainte sa-ti cumperi i5.

| GnCosmin explică (pentru DavidoffUser):

Ok va multumesc

Inca o intrebare....acea carcasa are 1 ventilator si mai are 4 disponibile..mai are rost sa iau unu? daca da va rog un link
multumesc anticipat!

| DavidoffUser a răspuns (pentru GnCosmin):

Macar 2 ca nu consuma cine stie ce. Daca nu esti multumit de temperaturi dupa 2 venturi, mai ia inca 1, dar ar trebui sa fie suficient.
http://www.pcgarage.ro/ventilatoare-radiatoare/arctic-cooling/f14/

Multumesc.da problema este ca imi trebuie unu de maxim 120mm si asta e de 140mm imi poti recomanda alt ceva?

| DavidoffUser a răspuns (pentru GnCosmin):

Http://www.pcgarage.ro/......pwm-rev-2/
Asta-i frate-sau mai mare.Cu 6 lei mai scumpicel, dar are mai mult flux de aer si e mai silentios.
Oricum e bun si ala, amandoua isi vor treaba asa ca nu conteaza pe care-l alegi, important e ca-ti vor tine carcasa rece.

Inca o intrebare si te las

| GnCosmin explică (pentru GnCosmin):

Nu mai conteaza
Multumesc!