Depinde de simulator
simulator de masini am jucat in draci, chiar acum ma oftic ca nu imi mai merge Asphalt 8 si imi e o sila totala sa reinstalez tot windows-ul doar d'aia
de elicopter nu am mai vazut nimic bun de la Comanche 4 incoace
de avion de vanatoare am mai gasit pe ici si pe colo cate unul deci am jucat ceva
NU pot sa ii inteleg DELOC pe cei care joaca simulatoare de autobuz si mai ales de camion/TIR... mi se pare BORING cat cuprinde daca macar vag sunt la fel ca realitatea
Te plangi pe la categoria religie ca esti deprimat si ca nu-ti gasesti scopul in viata. Ei bine, cum o sa-ti gasesti scopul ocupandu-te cu lucruri fara scop? Te plangi ca ai probleme psihice, ei bine, jocurile stagneaza mintal, stiai?
Jocurile te relaxeaza si unele chiar iti pun mintea la contributie.Bineinteles ca trebuie sa nu exagerzi, iar eu nu exagerez cu jocurile si cred ca ceea ce crezi tu e eronat.Nimic nu e mai frumos sa conduci prin peisaje frumoase in Euro Truck Simulator. Dupa tine, ar trebui sa ne rugam si sa citim Biblia non-stop probabil..jocurile sunt ok daca ai o masura cu ele.
Sti care e masura? Te poti recreea jucand un joc cu cineva ca ratele si vanatorii sau v-ati' ascunselea si e mult mai bine decat acolo. Nimic nu e mai frumos decat... stai ce? In loc sa vizitezi locuri frumoase in natura, le admiri pe joc? Demonstreaza-mi prin ce e eronat ce am spus. Jocurile stagneaza mintal si te plangi de aceasta problema dar tot te joci. Poate e timpul sa ai un hobie, sa practici un sport, sa muncesti, sa citesti... Nu poti rezolava o problema pe care n-o recunosti. Totul cu masura dar doar toate intrebarile tale despre jocuri ma face sa cred ca o intreci. Adica in afara de jocuri si dormit, spune sincer, ce faci in timpul liber?
Una e sa fi destept si alta e sa fi inteligent. Cand am spus ca stagneaza minta m-am referit la inteligenta. Pe langa asta mai sunt probleme cu ochii, cu concentratia, temperamentul, consuma energie degeaba si altele - desigur, asta cand intreci masura insa masura e necunoscuta pentru unii.
Ets2 sau ats sunt chiar relaxante. Daca ai bani iti poti cauta si un volan sh(Logitech driving force gt de exemplu, detin si sunt chiar multumit).
alexxx întreabă: