| Bubulescu_Cristi_1998 a întrebat:

Ce pc are codrin? dau fundita ***

Răspuns Câştigător
| denisTiky a răspuns:

Nu stiu sigur, stiu doar ca are placa video un gtx 1070, nu stiu de la ce brand. Oricum, cred ca are un pc excelent, atata timp cat ii duce PUBG, GTA V si multe alte jocuri in fps-uri mari si pe langa asta mai are si obs-ul care filmeaza. Poti sa il intrebi, doar ca s-ar putea sa nu raspunda sau sa isi bata joc, l-a mai intrebat cineva intr-un Q&A ce configuratie are la ppc si a raspuns ca la cat se joaca are deja desconfiguratie. Si eu sunt curios ce componente are codrinelul dar nu cred ca o sa zica vreodata la cat e de glumet.

6 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Are un i7 4790k, 24gb ram si gtx 1070, a zis mai demult intr-un video procesorul si ramii

| denisTiky a răspuns (pentru bogdan324):

De unde sti? in ce video a zis? arata-mi si mie, sunt cuiros, l-am tot urmarit in ultima vreme si si mai demult, si am privit multe episoade de ale lui, nu stiu cand a zis...

| bogdan324 a răspuns (pentru denisTiky):

Asta a fost inainte sa i se stearga canalul cel vechi, de abia ce isi luase procesorul ca era nou aparut.

| denisTiky a răspuns (pentru bogdan324):

Dah, vrajeli, de atunci poate l-a schimbat.

| bogdan324 a răspuns (pentru denisTiky):

Eu doar ti-am spus ce mi-am amintit,nu sunt disperat dupa el,si ma mai iei si cu ''vrajeli'', ma doare undeva daca si l-a schimbat de atunci, bravo lui daca a facut-o, face bani pe urma milioanelor de copii si cred ca isi permite sa isi ia si o casa de acum, daca nu mai multe.