GTA 4, Far Cry 3, Silent Hill 4(ai grija, s-ar putea sa nu mai dormi la noapte), FIFA 2012, Mafia 2(cel mai smecher dintre toate)!
Sper ca te-am ajutat!
Far Cry 3 este clasificat cel mai bun joc 2012 dar mai e si Max Payne 3, Assassin's Creed 3, Lego Lord Of The Rings este un joc foarte funny adica toate jocurile de tip lego sunt foarte funny Lego Star wars 1, 2, 3 Lego Batman 1, 2 (cel mai tare ca poti juca cu un prieten in 2 players,, pe aceeasi tastatura'') alt joc funny este Rayman Origins(se joaca max. 4 players,, tot pe aceeasi tastatura'')Need For Speed Most Wanted 2012, Nfs Hot pusuit(racing), Sleeping Dogs (un joc rpg cam ca gta dar mult mai tare Ai un chinez care stie Karate ) Daca mai doresti niste jocuri da-mi un PM. aaaaaaa si era sa uit cel mai bestial joc Minecraft :acest joc se desfasoara pe 2 parti ca sa le spun asa Survival (esti singur undeva si trebuie sa-ti desfasori viata )si Creative (in general construieti ce vreau, cum vrei, unde vrei fara sa duci grija lucrurilor din jur.Jocul are si componenta Multipleyer. Poti juca cu prietenii prin Open to Lan, pe un server facut de unul dintre voi sau joci pe un sv local (in Romania sunt destule sv de minecraft.Cam asta-i tot(sper ca te-am ajutat
AlexTheBestOfTPU întreabă:
eugabriel1994 întreabă:
vladflorea întreabă:
Razzvan1612 întreabă: