Salut, mai intai de toate iti voi spune ordinea in care upgradezi spellurile: Q apoi E apoi W si bineinteles ultimata de fiecare data cand poti, adica la level 6, 11 respectiv 16. Un build care mie imi place si consider ca este eficient ca sa poti asasina campionii inamici: Boots of speed(de atack speed sau cooldown sau magic rezist, depinde de situatia in care te afli, gen daca au multe CC-uri(adica stunuri) trebuie booti de magic rezist cu tenacity), Ravenous Hydra, Infinity edge, Youmumu's Ghostblade, Last Whisper, Bloodthrister. Ordinea in care le faci nu conteaza, dar primul item 100% trebuie sa fie Ravenous Hydra, dupa care te adaptezi in functie de ce-ti cere meciul. Daca vezi ca mori prea repede poti sa faci Bloodthrister pentru rezistenta + ca se stackeaza cu Hydra si iti faci viata mai mult. Ca si combo: Dai ult-> dai youmumu in timp ce esti invizibil (nu te scoate din invi) si apoi cand sari pe el, imediat cum ai prins basic atack-u cu Q dai hydra ca sa-ti reseteze basic atack-ul apoi dai iar un Q, furia in general trebuie folosita pentru Q ca sa dai cat mai mult dmg, daca joci jungle poti sa folosesti pe E pentru a da root. Sper ca te-am ajutat cat de cat, nu pot sa explic chiar tot, pentru ca depinde foarte mult de situatie, dar eu zic ca te poti descurca si cu cat am spus aici. Succes la meciuri.
As putea ajuta eu. Dar cel mai bine este sa joci contra prietenilor, sa joci pvp sau la boti pe intermediar. Stiu ca este destul de usor, dar in cazul meu, mi-a luat o luna sa invat juca cu Xerath, si acum rup lane-ul, dar acum depinde si ce lane joci, depinde de eroul adversarului, de eroul coechipierului, daca mergi pe lane sau jungla. Este o lista de factori infinita care trebuie sa fie uati in considerare, daca este sa o iei strategic. Daca o iei pe calea lui Castron nu prea poti invata nimic. Dar eu recomand sa joci jungla cu un build si set de iteme luat de pe un site, de regula cel mai votat.
Sper ca am ajutat.
Bafta!
Am facut Maiestrii, build(Set) si rune, adica sunt bune pentru un AD dau 90 AD fara nici un item, sunt destul de bune?
anonim_4396 întreabă: