Ok, vad ca ai enumerat numai jocuri online si ai spus ca nu vrei, ai incercat ceva single player-uri? Halo, Dishonored, Assassin's Creed, Portal, Tomb Raider (ultimul din 2012 ), Prince of Persia, Remember Me, Skyrim, Sims, Syberia, poti intra si pe ign si te uiti pe la categorii, eu una am luat la puricat jocurile astea si fiecare in parte mi-a mers la inima, acum depinde de gusturile fiecaruia.
Am inclus mai multe genuri de jocuri, majoritatea sunt 3rd person, am fost fana genul asta, ai de la strategie pana la actiune si rpg, poti da un search pe google sa te interesezi de fiecare in parte.
Pai uite iti spun ce joc eu, sau ce am jucat nu cs, metin2, lol, nfs, nu prea ma mai atrag astea
Nfs a fost fain pana pe la undercover, dupa s-a cam stricat A aparut Most Wanted 2012, care e jale cu el, the run nu e nici el bun, rivals e cam naspa pe pc, era blocat la 30fps, acum nu mai stiu daca au reparat asta
LoL n-am jucat niciodata, voiam sa incerc
Metin2 face de ras clasa RPG'urilor
Deci incearca daca, n-ai incercat '' The Elders Scrolls : Skyrim '' jocul asta este ceea ce un RPG trebuie sa fie, este jocul care defineste clasa RPG Multe clase, Open-world IMENS, dupa DLC'uri ai quest'uri infinite, poti sa joci pana cand vrei tu
Caracterul tau poate ajunge pana la nivelul 100 dupa DLC'uri deci e vorba de cel putin 50 ore de joc
'' The Witcher 2 '' tot RPG, in ziua de azi e dupa Skyrim, are o poveste foarte buna, gameplay bun. Trebuie sa-l incerci alaturi de Skyrim
'' Dragon Age : Origins '' tot RPG ( sunt fan RPG ), un RPG tot la fel ca cele de sus, adica BUN
Nu ma apuc sa-ti spun ce si cum, doar ca o sa ai decizii de facut, decizii care conteaza si pot schimba povestea
ca si in '' The Witcher 2 ''.
'' Torchlight 2 '' si '' Torchlight '' Tot RPG dar fiecare are un plus sau un minus, clase mai multe sau mai putine, diferite puteri
'' Syndicate '' este un first person shooter foarte tare
nu prea s-a vandut, dar nu stiu de ce
e prea tare. Multe arme, superputeri, poveste buna
La sfarsit are o melodie facuta de Skrillex
'' Borderlands 2 '' Shooter Eu l-am terminat co-op cu fratele meu, dar merge si single
RPG-shooter, FOARTE multe arme, mult loot
'' The walking dead '' este un tell tell game, unde deciziile conteaza
Oricare '' Assassin's Creed '' ar trebui sa joci mai ales IV si III
'' Dishonored '' un joc unde poti avea 3 finaluri diferite totul depinde de cum joci tu
Ar mai fi niste titluri : '' Fallout 3 si New Vegas '', '' FarCry 3 '' Metro : Last Night '', '' Mass Effect 3 '' The Godfather 2 '' ETC
Daca mai vrei pareri despre jocuri, ideii doar intreaba-ma
Age of empire 2 sau 3, eu joc aoe 2 / mie imi place f mult, e un joc de strategie, doar ca o sa treaca ceva timp ca sa joci cat de cat bine!
Cel mai misto e sa joci online ( prin gr )!