| DannyyDanutzz a întrebat:

CIne stie un joc misto pe calculator? ( nu Cs, metin2, wow, lol, nfs world... samp )

3 răspunsuri:
| TheQuestioner a răspuns:

Ok, vad ca ai enumerat numai jocuri online si ai spus ca nu vrei, ai incercat ceva single player-uri? Halo, Dishonored, Assassin's Creed, Portal, Tomb Raider (ultimul din 2012 ), Prince of Persia, Remember Me, Skyrim, Sims, Syberia, poti intra si pe ign si te uiti pe la categorii, eu una am luat la puricat jocurile astea si fiecare in parte mi-a mers la inima, acum depinde de gusturile fiecaruia.
Am inclus mai multe genuri de jocuri, majoritatea sunt 3rd person, am fost fana genul asta, ai de la strategie pana la actiune si rpg, poti da un search pe google sa te interesezi de fiecare in parte.

| N0xEterniS a răspuns:

Pai uite iti spun ce joc eu, sau ce am jucat happy nu cs, metin2, lol, nfs, nu prea ma mai atrag astea happy
Nfs a fost fain pana pe la undercover, dupa s-a cam stricat happy A aparut Most Wanted 2012, care e jale cu el, the run nu e nici el bun, rivals e cam naspa pe pc, era blocat la 30fps, acum nu mai stiu daca au reparat asta happy
LoL n-am jucat niciodata, voiam sa incerc happy
Metin2 face de ras clasa RPG'urilor laughing

Deci incearca daca, n-ai incercat '' The Elders Scrolls : Skyrim '' jocul asta este ceea ce un RPG trebuie sa fie, este jocul care defineste clasa RPG happy Multe clase, Open-world IMENS, dupa DLC'uri ai quest'uri infinite, poti sa joci pana cand vrei tu happy Caracterul tau poate ajunge pana la nivelul 100 dupa DLC'uri deci e vorba de cel putin 50 ore de joc big grin big grin
'' The Witcher 2 '' tot RPG, in ziua de azi e dupa Skyrim, are o poveste foarte buna, gameplay bun. Trebuie sa-l incerci alaturi de Skyrim big grin
'' Dragon Age : Origins '' tot RPG ( sunt fan RPG ), un RPG tot la fel ca cele de sus, adica BUN big grin big grin Nu ma apuc sa-ti spun ce si cum, doar ca o sa ai decizii de facut, decizii care conteaza si pot schimba povestea big grin ca si in '' The Witcher 2 ''.
'' Torchlight 2 '' si '' Torchlight '' Tot RPG laughing dar fiecare are un plus sau un minus, clase mai multe sau mai putine, diferite puteri big grin big grin

'' Syndicate '' este un first person shooter foarte tare big grin big grin nu prea s-a vandut, dar nu stiu de ce thinking e prea tare. Multe arme, superputeri, poveste buna big grin La sfarsit are o melodie facuta de Skrillex happy
'' Borderlands 2 '' Shooter big grin Eu l-am terminat co-op cu fratele meu, dar merge si single big grin RPG-shooter, FOARTE multe arme, mult loot big grin big grin
'' The walking dead '' este un tell tell game, unde deciziile conteaza big grin big grin
Oricare '' Assassin's Creed '' ar trebui sa joci big grin mai ales IV si III big grin
'' Dishonored '' un joc unde poti avea 3 finaluri diferite big grin totul depinde de cum joci tu big grin
Ar mai fi niste titluri : '' Fallout 3 si New Vegas '', '' FarCry 3 '' Metro : Last Night '', '' Mass Effect 3 '' The Godfather 2 '' ETC happy big grin
Daca mai vrei pareri despre jocuri, ideii doar intreaba-ma happy

| King18name a răspuns:

Age of empire 2 sau 3, eu joc aoe 2 / mie imi place f mult, e un joc de strategie, doar ca o sa treaca ceva timp ca sa joci cat de cat bine!
Cel mai misto e sa joci online ( prin gr )!

Întrebări similare