| Mnup a întrebat:

Cum ies din bronze?

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Fara un coechipier premade nu iesi. *doar daca stii sa joci foarte bine*

M-am lasat de LoL dar cand jucam am fost initial bronze III. Pierdusem multe dintre meciurile acelea care te pun intr-o divizie.

Un coleg de-al meu era pe atunci bronze II asa ca am zis sa facem premade. Am pierdut foarte multe meciuri dar pana la urma am invatat ce sa jucam.

Mergeam de cele mai multe ori premade bot. Eu support iar el adc. Daca stii sa joci support si daca ai un adc bun *iar restul liniilor nu feedeaza in prostie* atunci poti sa bati foarte usor.

De multe ori jucam cu Volibear caci este un campion foarte OP. Sau cel putin era acum 2 ani.
Pe la mijlocul meciului puteam deja sa merg sa fac killuri caci voli dadea multe daune chiar si fara obiecte de atac. *erau proportionale cu viata lui*

| Nemessys a răspuns:

Iti gasesti pe cineva cu care sa joci, macar unul sau chiar doi si asa poti iesi. Daca ai o echipa intreaga de romani cu skype / ts / discord e si mai usor laughing)
Alta optiune nu ar fi decat daca esti suficient de bun incat sa cari si sa faci 30/40 de kill-uri pe meci.

Sper ca te referi la lol. laughing Daca e asa, atunci poti sa faci combinatii bune de campioni, cum ar fi ultimata lui maphite + ultimata lui yasuo laughing. Sau... E-ul lui veigar + ultimata lui MF. laughing Mai sunt si altele, dar trebuie sa gasesti combinatii bune intre abilitatile campionilor. Sa stii sa le combini si sa stati mereu impreuna, niciodata solo si tot asa. Comunicare si lucrul de echipa e cel mai important. happy

| Superior a răspuns (pentru Nemessys):

Yasuo a devenit usuless, e batut usor daca ai o Leona la ei, un Malzahar si asa mai departe. Si daca nu stiai, merge doar solo/duo, nu echipa de 5. Comunicarea din LOL e toxica... mi-am luat chat mute 10 meciuri ca am amenintat-o pe o Morgana cu moartea in viata reala laughing)) Dar m-a enervat frate, am uitat sa dau SS pe bot apoi a inceput sa-mi feedeze mid-ul. Imi place ca RIOT nu a pedepsit-o si pe ea.

| Nemessys a răspuns (pentru Superior):

Nu e chiar atât de useless. Eu aproape de fiecare data îl banez când mă duc mid sau top. Sau pe teemo. *** teemo players.Și oricum e de foare multe ori banat. E destul de bun campionul acum mai depinde și de cine îl stăpânește. Tu poate zici asta din cauza ca ești la o divizie mai mare însă mie îmi cam face probleme. Am încercat ieri sa joc cu ahri pentru ca era la rotație Și am nimerit cu yasuo. Mda. Abia de luam un farm ca în secunda 2 muream.

| Staind a răspuns:

Te transformi in carry.

| BloggerQuinn a răspuns:

Salutare!

Nu știu dacă mai este de interes, dar poate te ajuta acest articol! big grin

https://blogtochallenger.com/cum-sa-iesi-din-gold/

Întrebări similare