|

Cum instalezi minecraft tropicraft mod?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Huh? Mie nu mi-a aratat nimic... primul te referi la magiclauncher nu? daca nu vrei sa il folosesti e ok. aplica cealalta metoda.
1-Deschide minecraft.jar si pune totul din forge in el.( copy/paste)
2-Sterge META-INF
3-Pune Tropicraft in folderu mods din. minecraft (C:\Users\\AppData\Roaming\. minecraft\mods =pentru windows7) daca nu ai asa ceva fa unu si pune tropicraftu in el.
4-Deschide Minecraftul big grin

Incearca dupa ce pui Forge sa dezchizi minecraftul. daca iti da crash nu-i nimic grav big grin

Fa-ti un backup la saves si sterge tot folderul. minecraft ( daca vrei poti sa iti face backup la tot folderu big grin ) dupa pornestel iar si ar trebui sa astepti sa se descarce iar tot.din pacate se va updata la ultiml snapshot ( 13w02b parca) asa ca ia-ti jarul de 1.4.7 si il inlocuiesti.
Acum incearca sa pui iar Forge in minecraft.jar si fai testul iar daca se porneste e bine big grin ( NU UITA SA STERGI META-INF E FOARTE IMPORTANT DE STERS ) daca merge pune Tropicraftu in folderul mods.

Iti zic din experienta happy cu Tropi craft nu a trebuit sa sterg. minecraft dar cu alte mods ( Lion King de exemplu ) m-am chinuit 2 zile sa imi dau seama
Bafta si zi-mi daca a mers si nu uita de backup la saves ( daca vrei sati pastrezi salvrile )

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai ca restul modurilor..ai 2 optiuni..prima ar fi mai grea si ar necesita sa-ti faci backup la minecraft.jar deci..ar cam iesi din discutii.a 2 a este mult mai practica..iti downloadezi un luncher special :
( http://www.minecraftforum.net/......ions-news/ ) ..aici gasesti ultima versiune. odata downloadat ( nu trebuie sa instalezi nimica ) downloadezi modul :
( http://tropicraft.net/downloads/ )
asa cum scrie acolo it va trebui si Minecraft Forge. daca ai toate astea downloadate e perfect..intra in MagicLauncher si dai acolo unde scrie Setup ( nu trebuie sa introduci username sau password ) si iti sugerez sa iti faci un folder special unde sa ti modurile pentru a nu te incurca..acum dai Add..si cauta mincraft forge acu devine mai complicat..intra in folderul minecraft ( al meu este cam in C:\Users\\AppData\Roaming\. minecraft
si sunt pe 7 am uitat cum e in XP )
acum..deschide zipul cu tropicraft si muta CoroAI si WeatherMod in folderul "mods" iar in folderul "coremods" pune jarul acela "Tropicraft for MC " cam atat acum daca mai ai inca Magicul deschis nu te pacnica daca iti scrie no mods found.mie imi merge perfect.dai OK pentru a salva setarile
dai iar Setup si apoi dai Test ar trebui sa iti intre.
Iti sugerez sa intri prima oara cu creative pentru a vedea daca iteme sunt acolo..bafta si daca ai probleme sau nu ai inteles ceva da-mi un PM

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WyndFTW):

Am intrat pe primul si cand am downloadat scria ca poate sa dauneze calculatorul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Wyndftw nu mi-a mers un lucru a mincercat sa bag tot din forge in minecraft.jar dar imi da eroare si am windows 7 spune-mi cum pot face minecraft.jar sa mearga?(am apsat si pe open witch dar nu apare ce trebuie)apropo am minecraft 1.5.2 te rog raspunde-mi vreau mult modul TropiCraft!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează