| StoicaAndi a întrebat:

Cum sa am fps mai mare in league of legends.Tin sa mentionez ca am avut windows 7 32-bit si mergea cu 120 fps.Acum l-am pus pe 64-bit si merge cu 20 fps dar nu inteleg de ce. Poate e o setare anume.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| DanielPH a răspuns:

Inchide toate programele care ruleaza in acelasi timp cu jocul, daca nu ruleaza alte programe, atunci cred ca este de la viteza internetului.
Eu am o viteza mica... 2 mb/s si imi merge Ok, daca ai o viteza mai mare, dar tot ai lag, este de la placa video/procesor.
Cu vechea placa, jocul se deschidea greu, se mai bloca, cand mi-am luat una mai noua, totul a revenit la normal.

3 răspunsuri:
| Alex10Rujan a răspuns:

Incearca sa debifezi Anti-alissing si Wait for vertical sync de la video options

| DanielPH a răspuns:

De obicei Windows 7 64-bit cere mai mult decat cu 32 bit, daca ai 2 GB Ram sau o placa slaba/procesorul, este din cauza lor fiindca nu fac fata Windows-ului.
Sau...Doar intra la setari si da toate setarile de la grafica pe Normal/slab cu exceptia mediului si a campionilor care le poti lasa la ridicat.
Eu asa fac si merge bine, mai putin atunci cand suntem toti 10 si ne batem...atunci am lag.
P.S: Dezactiveaza umbrele si efectele pe cel mai slab.

| StoicaAndi explică (pentru DanielPH):

Am 4 gb ram si am facut tot ce ai spus si aceeasi chestie.Acum am 30 fps, dar de la 100 fps constant in fight la 30 fps cand ma bat 1v1 e cam mare diferenta.

| DanielPH a răspuns (pentru StoicaAndi):

Inchide toate programele care ruleaza in acelasi timp cu jocul, daca nu ruleaza alte programe, atunci cred ca este de la viteza internetului.
Eu am o viteza mica... 2 mb/s si imi merge Ok, daca ai o viteza mai mare, dar tot ai lag, este de la placa video/procesor.
Cu vechea placa, jocul se deschidea greu, se mai bloca, cand mi-am luat una mai noua, totul a revenit la normal.