Păi e chiar un robot/dronă, iar numele nu îl știu, dar e posibil să fie snowball, adică ceea ce e el în sine.
https://www.reddit.com/......_blinking/
Si eu am auzit ca s-ar numi asa, dar nu eram sigur. Dar trebuie sa aiba un nume. Pare a fi un robotel cu personalitate.
Știi că și Bastion are un papagal. Păi numele papagalului s-a dat oficial de la Blizzard, dar la Mei văd că nu a fost așa.
Mi-ai starnit interesul. Nu stiu ce specie Ganymede, dar in animatia cu Bastion nu era o padure tropicala.Era o padure din Germania. Nu sunt sigur daca este papagal. De unde ai luat informatia?
Nici eu nu știu sigur dacă e un papagal, dar am spus așa numai să dau un exemplu concret.
Am văzut că ai mai multe întrebări legate de Overwatch, ce level ai? Poate jucăm cândva.
Am level cred ca sub 50, dar de ceva timp mi-am securizat din greseala contul si nu mai pot sa intru ca nu stiu parola. Am facut ceva acum ca sa imi elibereze contul si astept confirmare. Eu de abia astept sa joc mapa Uprising si sa obtin skinul Blackwatch al lui Genji. Daca ai si tu niste intrebari, mi le poti spune aici. Stiu destul de multe despre gameplay (dar nu si setari)
Hei sa stii ca mi-am recuperat contul si putem juca. Numele meu este KNIGHT#22523. Si level-ul meu e 54
alexalx1234 întreabă: