| Iordan_Cristi_1996 a întrebat:

Daca am 2 RAM procesot Intel(R) Celeoren(R) CPU550 @ 2. 60GHz system pe 32 de biti iar placa de baza placa video nici sursa nu le stiu ar fi mai bine sa-mi iau un nou pc si daca da puteti sa-mi recomandati unul bun la un pret decent

8 răspunsuri:
| iulianr a răspuns:

Am gasit unul la 1400 lei. Este performant si pentru pretul pe care il are este o achizitie excelenta. Nu cred ca are DVD-RW, deoarece nu specifica nimic de asta: http://www.emag.ro/......DHVTZBBBM/

Acum depinde foarte mult si pentru ce vrei sa il folosesti. Daca vrei pentru jocuri, acesta e bun (chiar daca nu are DVD-RW, acesta poate fi cumparat separat si nu e foarte scump...cel mai ieftin cred ca e in jur de 70-80 lei). Pentru jocuri e foarte important sa aiba placa video dedicata si pretul va fi evident mai mare. Daca vrei doar pentru filme, internet, muzica, etc. poti gasi la preturi mult mai mici, dar care au placa video integrata.

| Iordan_Cristi_1996 explică (pentru iulianr):

Da mersi mult dar acesta are carcasa pentru un processor AMD

Si sti ce windwous are (de preferat 7 ultimate)?

| iulianr a răspuns (pentru Iordan_Cristi_1996):

Scrie "Free Dos", deci nu are Windows preinstalat. Poti sa-i pui orice Windows vrei.

Si ce placa de baza are ca nu o vad si acest e bun pentru gamming ca eu pentru asta il vreau si o sal inbunatatesc pe parcurs

Sim sti ce memorie are in GB nu RAM

| Henryk17 a răspuns:

Assasin creed 3, 4, dead space 3, need for speed mw 2. funda?

| DayAfterDay a răspuns:

Http://www.emag.ro/......DM4TZBBBM/

N-AM INCREDERE LA LUCRURILE SEC-HAND
Pe sistemul asta joci orice joc care o sa apara..la cerinte low-med cam asa
MERITA PRETUL!