Mai e tare si metin2 TDL, metin2 tim...Sunt mai multe dar numi aduc aminte pe toate acum. Funda?
Am mai jucat candva tdl da am uitat ca asa se chema mersi mult ca mi l-ai zis iti dau funda
O sa iti dau o lista cu metinuri 1/ Candylongju nu prea tare :D 2/ tim cel mai prost metin jucat vreodata sau nu juca ro uk us pentru ca au rate 1%-5% doar cand e ceva special iti da rate de 25 % si cresti un pic mai bine bine
sa revenim asupra listei [] 3/ Tdl nu-i de folos e prost rauu nu are otel sura, ninja, saman are de war e +0 dar macar e pvp e modificat nu iti cer sa-l joci
4/ earth 5/ matrix e super taree are rate 5000 dar e cam najpa pentru ca are armuri si arme de la 0+9 pana la 50+9 binee uite siteu-ul http://matrix-mt2.de.gg/ OK daca nu mere scrii pe google: matrixmt2 si iti aparer nu juca mt2 Gx tera mistica pentru ca e prost rau 6/ metin2 frz. 7/'' ValMondial'' daaa e bun rau de tot are king in magazine si otel+9 la 30.000 yang e super tare mondial :D e bun si el hammer e pvp/pvm e bun si el dar na l e incerci si uh nu pe toate nu te oblig bine sall
Metin2 SpeeD e cel mai bun server privat ROman. Eu am mai lasat aici un comm unde spuneam ca imi vand contul. Have Fun