| bokorrobert1999 a întrebat:

Dati-mi si mie un mt2privat fain dar nu foarte cunoscut si sa se poate downloada prin uto.r.r.ent
dau funda la cel mai fain mt2

Răspuns Câştigător
| bogdi504 a răspuns:

Mai e tare si metin2 TDL, metin2 tim...Sunt mai multe dar numi aduc aminte pe toate acum. Funda?

3 răspunsuri:
| bokorrobert1999 explică:

Am mai jucat candva tdl da am uitat ca asa se chema mersi mult ca mi l-ai zis iti dau funda

| comadark a răspuns (pentru bokorrobert1999):

O sa iti dau o lista cu metinuri 1/ Candylongju nu prea tare :D 2/ tim cel mai prost metin jucat vreodata sau nu juca ro uk us pentru ca au rate 1%-5% doar cand e ceva special iti da rate de 25 % si cresti un pic mai bine bine

sa revenim asupra listei [] 3/ Tdl nu-i de folos e prost rauu nu are otel sura, ninja, saman are de war e +0 dar macar e pvp e modificat nu iti cer sa-l joci
4/ earth 5/ matrix e super taree are rate 5000 dar e cam najpa pentru ca are armuri si arme de la 0+9 pana la 50+9 binee uite siteu-ul http://matrix-mt2.de.gg/ OK daca nu mere scrii pe google: matrixmt2 si iti aparer nu juca mt2 Gx tera mistica pentru ca e prost rau 6/ metin2 frz. 7/'' ValMondial'' daaa e bun rau de tot are king in magazine si otel+9 la 30.000 yang e super tare mondial :D e bun si el hammer e pvp/pvm e bun si el dar na l e incerci si uh nu pe toate nu te oblig bine sall

| kuviCk a răspuns:

Metin2 SpeeD e cel mai bun server privat ROman. Eu am mai lasat aici un comm unde spuneam ca imi vand contul. Have Fun