| anaconda26 a întrebat:

De ce cand intru in hammer metin2 stau 10 minute si mi se restarteaza computerul? dau funda!

8 răspunsuri:
| BarBateLuL a răspuns:

In unitate in spate ai un ventilator care se invarte. Daca se invarte prea repede sau prea usor iti da restart. de obicei ca se invarte prea repede.

| BigCode a răspuns:

Am auzit despre mai multi utilizatori de metin ca au probleme similare (PC-ul da restart dupa cateva minute). verifica temperatura procesorului, dezactiveaza orice hack-uri ai avea si pune grafica la minim. poti de asemenea sa iti scanezi PC-ul cu un antivirus gen avast, avira, avg (sau altele care nu incep cu a :d).

| anaconda26 explică (pentru BigCode):

Pai am doua ventilatoare

| BigCode a răspuns (pentru anaconda26):

Metinul e in general moartea calculatoarelor. pc-ul nu se restarteaza numai din cauza procesorului (implicit a ventilatoarelor). daca problema nu este de tip hardware atunci cu siguranta ai o problema de soft. Dezinstaleaza metinul si scaneaza la sange PC-ul. daca problema a disparut inseamna ca de vina este metin-ul.

| anaconda26 explică (pentru BigCode):

Pai si ce fac ma las de metin? Te rog ajuta-ma ca vreau sa majoc metinu asta ca e super zi-mi ce sa fac ca sa numai se restarteze ca vreau sa ma joc orice imi ziceti eu asta fac +fundita!
!

| anaconda26 explică (pentru BigCode):

Zi-mi ce sa fac ca sa numai se restarteze si chiar asta fac ca e tare metinu te da de la levarul 254 zi-mi ce sa fac si chiar asta fac+fundita!

| BigCode a răspuns (pentru anaconda26):

Daca intr-adevar vrei sa continui sa joci atunci Da jos Metinul, scaneaza de virusi, poti scana si registri cu programelul asta:
http://www.registrycleaner-free.com/
AI GRIJA SA ITI SALVEZI USER-UL SI PAROLA DE LA METIN
DACA ai reusit sa elimini virusul prin metoda asta ar trebui sa iti mai mearga PC-ul o bucata de vreme. Nu ar fi rau sa iti salvezi toate datele importante pe un CD.
Daca Iti plac jocurile gen Metin il poti incerca si pe asta:
http://www.aionglobal.com/download-aion-client.html
grafica e bestiala.

| anooonyyym a răspuns:

Ti se restarteaza ptc toate metinele au niste virusei mici care se aduna si au acest rezultat ==> sterge toate metinele si apucate de alte jocuri gen elite dekaron care e ceva gen metin2 dar mai fain cu mai multe puteri www.elitedekaron.com crede-ma o sa iti placa