Aaaa,si daca dau mai multe enteruri pe joc imi apare eroarea "Don't send" sau "Send error report". ajutati-ma pliz.
Pai dezinstaleazal si apoi instaleaza-l su du crackul unde l-ai instalat si merge sigur adica daca il ai in c in progam files duci crakul unde e jocul
Il am pe D, S I-am bagat crackul...Nu imi intra deloc!
Atunci descarca team viewer si intre eu
Si intru eu
Ok
Team viewer 8
Si eu am avut aceeasi problema si am rezolvat-o.Cand intram in joc mi se scoatea nu imi aparea nimic.Deci intra in computer intra in D scrie la search acolo sus gta si sterge tot ce tine de gta san andreas in afara de instalare ca sa ai cu ce sa il instalezi dupa. Dupa ce ai facut asta intra si in C si fa acelasi lucru. Dupa instaleaza jocul si joaca-te. Bafta!
C:\Documents and Settings\Andrei\My Documents\GTA San Andreas User Files (Sterge) si eu am incercat si mi-a mers
Mersi mult si eu am patit aceeasi problema
Eu cand dau pe Gta.exe Numi intra Ce sa fac Si am windows xp
Mi-am instalat si Samp si ii apare ca trebuie asta sa fac "Accession violation at adres 004E465A in module 'samp.exe'. Read of address 00000000. 'Si implus nu-i apare la net sa intru pe server imi apare acolo jos ca e neru
Nu stiu daca o sa intelegeti ceva da ajutati-ma si cu Gta San Andreas si cu SAMP