| Andrei_Andrey_1993_s9yO a întrebat:

De ce nu imi merge battlefield 2 ca intru in el si imi da inca ceva dar nu pot sa vad care e problema imi zice cine va

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Jocu e instalat cu erori sau l-ai furat din sursele ilegale ce le folosiți la greu.
Remediu
Instalează jocul original și problema va dispărea.ce faci tu cu licența lui e pe răspunderea părinților tăi că tu ești minor.Succes

| Andrei_Andrey_1993_s9yO explică (pentru DeyCj):

Da ce vrei sa il cumpar
unde ca il am instalat la un prieten tot asa si la el a mers

| DeyCj a răspuns (pentru Andrei_Andrey_1993_s9yO):

Furtul nu e o scuză cum se întâlnesc în românica că ba că n-am bani, ba că așa fac toți, și alte scuze puerile. Pierderea de timp se plătește.Asta e lumea Microsoft Windows.Totul se învârte în jurul banului.Nu ai bani? Îl poți testa în trial.Se poate și fără să furi.
Sau dacă tot îți place să furi, fură cu cap, nu ca 90% din români(cu dosu și se mai și lăcomesc că îs români). A folosii și deține soft contrafăcut cu viruși reali e o chestie condamnabilă nu scuză. Celor ce fac asta ar trebui să li se interzică accesul la internet și aplicații bazate pe net, că ăștia sunt inconștienții-ignoranți care umplu netu de viruși reali nu comerciali ce ți vede antivirusul(care de fapt e o țeapă comercială), iar din cauza asta apar atacuri frecvente pe serverele de ssl, apar întrebări că „mi s-o spart paola de messenger sau fb", etc.Inconștiența sau în mica măsură neștiința că e mai ușor sa apelăm la spiritu de turmă decât să gândim ce facem.