| Ioscaa1 a întrebat:

De ce nu mi se descarca nimic? nici macar 0, 1%.Am antivirus,l-am dezactivat, i-am dat restart la pc, tot nu ma lasa. FUNDA

Răspuns Câştigător
| lupisor a răspuns:

Sunt unele erori de la windows:
1.cea mai intalnita este atunci cand iti instalezi windows-ul si nu ai setat data si ora actuala *nu te lasa sa downloadezi nimic pana nu o setezi*
2. alte setari pot fi de la antivirus. Dai click dreapta pe antivirus si mergi la setari, in functie de programul ce il folosesti ar trebui sa te descurci *avira e bun din punctul asta de vedere, nu ai probleme cu el*.
3. Intrii in control panel si mergi la network si internet, apoi trebuie sa dai de firewall, mergi acolo si vezi daca are vreo setare ce te impiedica sa downloadezi chestii. In general nu ar trebui sa fie de la firewall dar nu stiu ce windows ai.
4. Poate fi de la setarile din Mozzila firefox, sau google chrome. In functie de ceea ce folosesti... ai niste setari in dreapta sus, mergi la setari. Dai setari avansate si vei gasi asta Activați protecția împotriva phishingului și a programelor malware, este sub confidentialitate a 5-a casuta, o debifezi dar sa nu uiti sa o bifezi la loc. In mod normal nu ar trebui sa fie de la aia.

Iti recomand sa le iei de la 1, fiindca aia e cea mai intalnita eroare si apoi daca nu e de la ea vezi celalalte. Multa bafta

0 răspunsuri: