| Ilie_Stefan_1995 a întrebat:

De curand mi-am luat un ps2 happy, dar as vrea sa-mi iau niste jocuri de pe net si nu stiu cum. Poate ma ajutati voi, dar daca se poate, tot cu explicatii.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai prima oara ca sa descarci jocuri trebuie sa il decodezi si dupa aia iti cumperi un usb si un card memory bagi mufa de usb in calculator si instalezi in folderul unde scrie games (dar prima data trebuie sa bagi card memory

| alexmitzyy a răspuns:

Pai prima oara ca sa descarci jocuri trebuie sa il decodezi si dupa aia iti cumperi un usb si un card memory bagi mufa de usb in calculator si instalezi in folderul unde scrie games (dar prima data trebuie sa bagi card memory

| Andrei_Anghel_1998 a răspuns:

Daca vrei sa iti iei niste jocuri de pe net trebuie sa iti modezi consola.Poi jocurile pe dvd si le pui in consola. Nu stiu cum se modeaza.
NU INCERCA SA IL MODEZI TU ca s-ar putea sa faci o prostie si sa nu iti mai mearga consola.

| brabetemananca a răspuns: