| intreabaorice a întrebat:

E ciudat ca unei fete sa-i placa jocurile video si jocurile de baieti? Cum ar fi Clash of Clans sau Gangstar Vegas.

Răspuns Câştigător
| Afãrinツ a răspuns:

Nu e ciudat.
In zilele astea, fetele care joaca jocuri de baieti sunt mult mai atragatoare pentru ei. Sunt mai diferite decat cele care poarta tocuri de 20cm. si au ruj magenta pe buzele lor pline de botox.
In opinia mea, cele care joaca jocuri video sunt cu picioarele pe pamant. Se distreaza si cu fetele si cu baietii, vad baietii ca niste buni prieteni, fara a avea telul de ''trebuie sa il fac sa ma placa''.

Multe fete joaca jocuri, printre care si eu.
Nu e nimic anormal, si nu spun asta doar pentru ca si eu joc.
Jocurile sunt jocuri si oricine are dreptul sa se joace, daca vrea. Indiferent de sex.

12 răspunsuri:
| mediqt a răspuns:

Nu, nu e ciudat. Ciudat e ca baietii au inceput sa poarte pantaloni mai stamti decat noi, fetele. Sa nu mai zic de botyk.

| T0T a răspuns:

Nu este deloc ciudat și nu văd de ce ar fi.

| LoveSleep a răspuns:

E fata, nu-i animal.
Are doar doua parti mai diferite. (Din cate știu eu)

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu e nimic ciudat, eu sunt baiat si imi plac cateva jocuri de fete.laughingsa nu razilaughing

| Wøodenpints a răspuns:

Jocurile de băieți? Nu cred că ăia când au scos jocul l-au făcut doar pentru oamenii cu plă.
Jocurile video sunt pentru ambele sexe. Că întâlnești mai des masculi care se joacă asta e altă treabă. Dar nu înseamnă că-s făcute doar pentru ei și tipele care se joacă sunt ciudate, speciale sau raritate.

| Sociopat a răspuns:

Da.
Esti o "rara avis".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unora li s-ar părea ciudat dar eu una nu văd care-i problema. Eu când eram mai mică eram înnebunită după wrestling. Îl iubeam pe Jeff Hardy.

| doreal a răspuns:

Nu.

| Lαrisα a răspuns:

Nu e ciudat. Si eu ma joc. laughing

| ubox7007 a răspuns:

De parca te joci cu genitalele laughing Nu sunt jocuri pentru baieti si pentru fete ci pentru jucatori (care pot fi de ambele sexe)

| BlackAndWhite1 a răspuns:

De ce sa fie ciudat nu e deloc ciudat. Joaca-te linistitahappy.

| neanderthalfararusine a răspuns:

Hai, lasa, ca fetele care joaca jocuri video sunt apreciate si preamartite de baieti. laughing De parca nu stie toata lumea.

Întrebări similare