| Gabriel_Ianis_2000 a întrebat:

E ok acest host pentru un server de samp de tip rpg? https://xtenhost.biz/cart.php?gid=2 Vreau sa iau pachetul de 50 de sloturi pentru inceput si daca merge treaba cumpar de 100 si tot asa

4 răspunsuri:
| Dante_Ianis_1980 a răspuns:

Sincer, nu am cumparat niciodata dar pare destul de fake avand in vedere preturiile foarte mici. M-am uitat si la celelalte Jocuri si au preturi mici. Eu iti recomand sa cumperi de un site de incredere chiar daca are pretul putin mai ridicat. Sper ca te-am ajutat.

| Gabriel_Ianis_2000 explică (pentru Dante_Ianis_1980):

Am vorbit cu baiatul care are firma de hosting si am vazut ca are 2 servere pe hostul lui

| EdiEduardo a răspuns (pentru Dante_Ianis_1980):

Bro, eu sunt cel de la firma. Si iti spun eu ca preturile sunt foarte mici deoarece este un lucru de atras clientii cat mai mult happy Si asa o sa si ramana preturile, foarte mici si de calitate frate. si nu e teapa. Noi oferim si 3 ore free la orice produs de test...

| EdiEduardo a răspuns:

Bro, eu sunt cel de la firma. Si iti spun eu ca preturile sunt foarte mici deoarece este un lucru de atras clientii cat mai mult happy Si asa o sa si ramana preturile, foarte mici si de calitate frate. si nu e teapa. Noi oferim si 3 ore free la orice produs de test.