| ViperTEAM a întrebat:

Eu vreau luna viitoare sa imi cumpar o consola, Xbox One S sau PS4 Slim. Sincer, nu stiu ce sa aleg. M-as duce mai mult pe Xbox One S deoarece controllerele sunt mult mai bune si altele. Dar totusi as vrea si PS4 slim ca sa ma joc exlusivele. Nu stiu ce sa aleg pentru ca amandoua au caracteristici care nu le are alta.

3 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Eu am avut de ales şi am ales Xbox One S şi nu am regretat. laughing

Sunt asemănătoare, nu se încălzesc, sunt aproape la fel la caracteristici, da, e Spiderman, God of War, Uncharted printre numele grele de pe Sony, dar şi Microsoft au câteva. deşi pentru mine dacă ar fi să aleg, fără a fi vreun fanboy, aş alege PS4 pentru exclusivităţi.

Avantaje Xbox One S, preţ bun, mai ieftin decât PS4, HDR-ul, 4K, dacă ai TV 4K te poţi juca 4K la doar 1000/1100 cât e consola, Controller mai bun ( faza cu bateriile e puţin naşpa dar merge, eu am avut reîncărcabile Duracell ), serialele de pe Xbox One S pe care le poţi vedea 4K.

Avantaje PS ţi-am zis, exclusivităţi, controllerul mi se pare un minus sincer, faţă de Xbox One S care e mai bun( părerea mea, acum depinde şi de cum le foloseşti ).


Diferenţe prea mari nu sunt între ele, doar dacă iei fiecare punct la puricat, jocurile mari sunt pentru ambele, prin mari zic RDR 2, GTA V, Assassins Creed, FIFA, PES, etc.
Ştii tu la ce mă refer.

Spor cu alegerea, mai întreabă prieteni, dar dacă au Xbox o să zică Xbox, dacă au PS la fel, PS... depinde pe cine întrebi.

Decizia e a ta, alege-ţi singur consola, ţi-am spus eu am ales Xbox One S şi sincer am fost foarte mulţumit.

| Mih78585667 a răspuns:

Și eu vreau sa fac exact aceeași alegere? și cred că Xbox one s

| XtremeCapitain a răspuns:

IA-ȚI PC consolele sunt de ****... pe consolă te poți juca numa jocurile făcute pentru consolă, dat pe pc te poti juca toate jocurile... Plus ca la consolă ca sa te joci multiplayer, indiferent ce consola ai avea, iti trebuie un abonament pe care trebuie sa platesti o groaza de bani. La xbox e "Xbox live gold" si la ps4 e "playstation gold" DE CE SA ITI EI CONSOLĂ?