| Byankaa66 a întrebat:

Funda! Cine poate sa-mi zica cum scap in sims 2 de cateva pesoane dintr-o familie? Da fara sa moara ca atunci ii bantuie pe ceilalti si nu vreau asta big grin

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

Buna, fa asa: apasa Ctrl+shift+C iti va aparea o chestie unde sa scrii in partea de sus a acranului, scrie asta exact cum o scriu eu boolprop testingcheatsenabled true si dai enter, apoi apasa shift si fa click pe o persoana pe care vrei sa o elimini iti vor aparea cateva optiuni, tu cauta force error cand o gasesti fa click pe ea si apoi apasa delete. Uite inca cateva trucuri daca vrai sa ai mai multi bani apesi iarasiCtrl+shift+C si scrii motherlode iti va da multi bani iar daca vrei sa omori o persoana bagi iarasi codul de mai sus (boolprop testingcheatsenebled true) si faci iarasi click tinand apasat shift pe orice sim apoi faci click pe spawn si pe Rodney's death creator, iti va aparea un mormant dai cluc pe el si apoi pe orice optiune vrei si o sa moara supa ce vine moartea sa il ia poti intra pe modalitatea de construire si poti elimina chestia cu cenusa asa nu va aparea fantoma. Daca mai ai nevoie de alte trucuri ma poti intreba pentru ca le stiu pe toatewinking Funda?

| Denlove a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Stii cumva cum fac sa umplu chestiilea alea, cu dorinte, cum ar fi hunger, energy? Stiam dar am uitat-owinking

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru Denlove):

In bara de sus scrii (maxmotives) am mai gasit unul unde poti debloca toate premiile pentru cariera (UnlockCareerRewards)

Msmsms, dar mege doar la ala cu anotimpuri sau alea cu vacanta sau cu animale, ca eu am unul simplu, fara nimic special...

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru Denlove):

Atunci nu stiu, poate merge doar daca ai ori pets ori nightlife.

Si stii de unde pot descarca?

7 răspunsuri:
| adriann31 a răspuns:

Inchide-i intro incapere si ai grija sa nu moara laughing

| bdsm1 a răspuns:

Construiești o pișcină, îi pui sa înoate și vinzi scara.