| compcris00 a întrebat:

Funda.SUBIECTUL E DESPRE STEAM.DECI sa zicem ca pritenu lmeu Y are gta 5, eu nu-l am cumparat.Dar daca el imi spune parola, eu voi putea copia de pe contul lui in pc-ul meu fix acelasi joc si sa ne jcuam apoi simultan avind un joc cumparat?

9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu. NU. Got it?

| compcris00 explică (pentru KodrutZ):

Why men?
?> why if my friend did this ***

| KodrutZ a răspuns (pentru compcris00):

Cine ti-a zis de-astea e cu capul. Iti dai seama ca mai toate jocurile ar fi folosite de doua ori, cu stire sau fara de stirea posesorului...

| compcris00 explică (pentru KodrutZ):

Fuc,am gasit unul piratat, tablketa 3DM, amus vad daca merge.

| KodrutZ a răspuns (pentru compcris00):

Vezi ce si unde ai gasit, sa nu plingi acusi de virusi...

| Ottakringer a răspuns:

Nu din pacate. Daca era asa simplu ar fi fost fain happy
Dar din pacate trebuie sa il cumperi. E ca si la cs:Go! Degeaba il ai piratat tu si eu original pe steam ca nu putem juca pe aceleasi servere. Mai asteapta putin si o sa il descarci piratat si il joci pe servere piratate laughing

| compcris00 explică (pentru Ottakringer):

Dr daca il am si eu si el, dar la mine pcul e slab noi daca ne vom putea juca de pe acelasi cont pai eu voi putea folosi specifiicatriile pc-ului lui pe pc-ul meu?
Un prieten mi-a spus ca pot si a facut asta.

| Ottakringer a răspuns (pentru compcris00):

In primul rand nu te poti juca cu cineva simultat pe acelasi cont de steam! In al2-lea rand cine ti-a zis treaba asta ii clar ca nu se pricepe. Pai sa dau un exemplu! Tu daca ai o DACIE ...Si eu un Audi...tu imi conduci Audi ..asta nu inseamna ca DACIA ta se transforma in Audi. Intelegi? Deci e ceva imposibill! Nu poti sa compari PC de 5 mil cu PC de 30 mil.

| kabal5170132 a răspuns:

Nu, dar poti sa iti cumperi si tu jocul. Uite un ajutor aici :

steamwalletfreemoney.yolasite.com