| GPA a întrebat:

GTA 4 sau Eflc? Care dintre acestea este mult mai bine optimizat și ce patch ar trebui să-i pun pentru grafică maximă / performanta?

Mă miră faptul că pe un Asus Rog gl553vd cu i7 7700hq, Windows 10 pro (x64) 32g ram, gtx 1050 ti, SSD Samsung 850 evo, stătea in 50 fps pe maxim.
Ar trebui sa zboare pe un i7 cu minim 100 fps, cu o placa gtx in configurație.
Ceva este putred la mijloc, infine "Socoteala din târg nu se potrivește cu cea făcută acasă" după părerile celor de la Rockstar.

Deci, ce versiune îmi recomandați și ce patch?
Am ajuns sa cred că până si-n GTA V numărul de frame-uri e mult mai mare...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pe un Desktop bre.
Pe laptop e decent atat timp cat orice la Ultra/Very High duce peste 30-35 FPS. Si oricum se incing in draci.

| GPA explică (pentru anonim_4396):

Pe i7 7700hq? 4 core, 8 threads? Trebuia sa fuga gta-ul de sub picioare. Chiar ca-i cel mai prost joc optimizat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GPA):

Nu compari CPU-ul ala cu unul de Desktop.
100 FPS e fantezie in GTA V. Serios.
Sau ai vazut tu pe cineva cu acelasi laptop sa aiba 100 FPS? Poate la detalii medii/minime.

100 fps cu i7 7700hq nu, chiar si cu toate optimizarile posibile in windows, nu. Dar am vazut un i7 7700hq, cu 32 g ram si ssd Samsung 850 pro 1tb ruland gta v cu 80 fps. Nu scadea sub 60!

Totul pe ultra

| anonim_4396 a răspuns (pentru GPA):

Si aceeasi placa video?

Aceleasi componente, totul testat pe gta v la ultra. Daca laptop-ul e capabil sa duca chiar si cel mai consumabil joc la ora actuala, gta 4 ar trebui sa statea constant in minim 100 fps. Nu pot sa-mi dau seama care ar putea fi cauza, incerc sa optimizez jocul asta.