| RandomQuestionsAndAnswers a întrebat:

Heeeeeeei! Vreau sa imi iau niste casti In-Ear, mai bune... Pot sa dau undeva pe la 300 de lei si ma gandeam la Xiaomi Piston, Sennheiser CX-300-II Black sau Razer Hammerhead. Ce ziceti, aveti si alte recomandari?

Răspuns Câştigător
| Utilizator1234 a răspuns:

N-am ascultat acele Sony si nici n-am avut experiente grozave cu Sony pana la MDR1A. Beats sunt niste jucarii scumpe; nu ma pune sa reiau de ce, Shure si Sennheiser au ambele sunet cald cu amprenta v-shaped (bas si inalte accentuate). Daca vrei doar bubuiala, nu prea imi vin in minte modele pentru ca nu m-au interesat niciodata.

5 răspunsuri:
| Utilizator1234 a răspuns:

Xiaomi vad ca-s extra recomandate si au review-uri fantastice dar pana nu le ascult n-am vreo parere personala. CX-300II am detinut acum cativa ani - sunt bune daca vrei sunet fun, cu semnatura v-shaped si daca n-ai pretentii la soundstage si transparenta. Razer sunt jucarii. Eu m-as orienta spre Shure s215 daca n-ai urechile extrem de mici (fiind inconfortabile in cazul asta). Mai poti incerca si Creative Aurvana in-ear 2 - actualele mele casti in-ear (cumparate pentru medii articulate, bas conturat dar ne-bubuit si inalte ceva mai soft).

| RandomQuestionsAndAnswers explică (pentru Utilizator1234):

Pai mna, eu pot sa zic ca am urechile mai mari. Ascult in mare parte Trap ce contine mult bass, si as vrea niste casti care sa amplifice intr-un fel bass-ul. Ce-mi recomanzi din lista de mai sus? big grin

Si am vazut ca sunt bune si Sony MDR xb50

A, si ce ai zice de Urbeats?

OK, mersi mult de ajutor! happy

| Utilizator1234 a răspuns (pentru RandomQuestionsAndAnswers):

N-am ascultat acele Sony si nici n-am avut experiente grozave cu Sony pana la MDR1A. Beats sunt niste jucarii scumpe; nu ma pune sa reiau de ce, Shure si Sennheiser au ambele sunet cald cu amprenta v-shaped (bas si inalte accentuate). Daca vrei doar bubuiala, nu prea imi vin in minte modele pentru ca nu m-au interesat niciodata.