anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heey TPU. De curand mi-am instalat o aplicatie hack pentru like-uri pe Instagram. Credeti ca imi va afecta contul, adica sa imi pot pierde contul etc? Dau funda! Va rog raspunsuri cat mai repede!

Răspuns Câştigător
| S8N a răspuns:

Depinde, daca e program sunt sanse destul de mari sa fie si ceva keylogger, deci scaneaza cu Malwarebytes sau ceva. Dar daca iti schimbi parola atunci nu, nu iti poate "spargea" contul.

5 răspunsuri:
| S8N a răspuns:

Nu exista hack de likeuri. Daca ti-ai bagat parola in acel program recomand sa ti-o schimbi rapid.

| anonim_4396 explică (pentru S8N):

Si daca folosesc programul si o schimb se poate intampla ceva? Adica sa imi pun like. urile si apoi sa imi schimb parola.

| S8N a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu merge, nu poti sa iti pui like-uri. Nu iti va da nimic, pur si simplu iti ia informatile contului (user, parola, email, etc.) si te lasa asa.

| anonim_4396 explică (pentru S8N):

Mie mi.a mers mi s-au pus like-urile si da mi.a cerut numele si parola contului, dar acum nu stiu ce se va intampla pe viitor. Daca imi schimb parola crezi ca se va mai intampla ceva, adica sa imi sparga contul? laughing

| S8N a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde, daca e program sunt sanse destul de mari sa fie si ceva keylogger, deci scaneaza cu Malwarebytes sau ceva. Dar daca iti schimbi parola atunci nu, nu iti poate "spargea" contul.

| Bozgi200 a răspuns:

Pai...cam da, daca ti-ai trecut datele de logare s-ar putea sa iti hack-uiasca cineva contul