|

Hei TPU! Eu m-am apucat de tutoriale. Filmez cu CamStudio IN HD, nu am lag se misca perfect. Dar eu vreau sa bag muzica pe fundal si sa pun viteza mai mare. Ziceti-mi si mie un program de editat videoclipuri gratis si dati-mi va rog un tutorial cum sa folosesc programul. Funda!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai daca vrei gratis si de calitate cam greu... eventual Windows Live Movie Maker si tutorial... cred ca asta e bun, e pe mai multe parti http://www.youtube.com/watch?v=Sdte6mxMZzg eu nu m-am uitat la un tutorial anume pentru ca e usor de folosit (relativ) in fine e bun mai ales pentru inceput dar daca vrei calitate va trebui sa intri in domeniul programelor platite ex Adobe premier pro sau after effects (care sunt mult mai greu de folosit) sau Sony vegas pro (care si asta e mai greu de folosit dar majoritatea oamenilor care fac editari video pentru Y.T. pe asta il folosesc, nu stiu si de extrraterestri =]) in fine cam asta ar fi sper ca ti-am fost de ajutor daca nu sry, funda?

| explică (pentru Dddsasul):

Mi-am descarcat Sony Vegas Pro ca am gasit niste tutoriale bune si usor de inteles. Cand l-am instalat am bagat serial number, id, nume etc. si ma pune sa bag Authentication Code. De unde vad authentication code?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: