anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU n-am patit asa ceva niciodata.Un admin pe cs mi-a facut poze si acum ma bate la cap sa i le dau dar nu le gasesc nici eu dar nici el.Acum imi zice sa le caut eu.Cum as putea sa i le dau sau are probleme cs-ul meu.Va rog salvatima nu vreau ban pe serverul astaaa.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt incepator am fost admin si nu am patit asa ceva.Joc de vreo 3 ani cs.Cu pauze laughing.+Am zis ca nici adminul nu le-a gasit cryingMai am foarte putin timp crying.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricum am luat ban.Cred ca are cv windows-ul crying

| nda a răspuns:

Intri in folderul unde e instalat cs-ul si apoi intri in folderul cstrike si acolo ar trebui sa gasesti 5 fisiere cu extensia tga. Sau fisiere de genu fy_snow00, fy_snow01, fy_snow02 (fy_snow daca erai pe harta fy_snow cand ti-a facut pozele.)etc sau HalfLife00, HalfLife01 etc.
Mai pe scurt, intri in folderul cstrike si acolo gasesti 5 fisiere.tga, alea sunt pozele.

| anonim_4396 explică (pentru nda):

Nu sunt am gasit deca o singura chestie si numai una cu numele:halflife-cs.fgd

| nda a răspuns:

Adminul nu are ce poze sa gaseasca, doar la tine in cs-ul tau apar niste poze in folderul cstrike.
Daca ai steam pozele le gasesti in alta parte: steam/steamapps/numele cu care te loghezi la steam/counter-strike/cstrike.
Daca tot nu le gasesti inseamna ca are ceva plugin-u amx_ss de la serveru lor...

| anonim_4396 explică (pentru nda):

Ma refer ca a intrat in pc-ul meu si nu l-ea gasit.smugDaca folositi Windows 7 sau Vista: MyComputer - Organize - Folder and serch options ->View-> Show hidden files, folders, etc.(bifam optiunea asta)->Apply->Ok.

| andrw1929 a răspuns:

Voi sunteti incepatori :-|... pozele le gasesti in Cstrike iar daca ai steam e altceva...