anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii happy. Deeci mi se tot închide nesuferitul de pc. straight face laughing. Ce poate să aibe? Îl am demuult, i-am schimbat placa video, sursa. La început mergea brici, acum face la fel ca înainte să le schimb rolling eyes Şi faza e că mă enervez uşor şi tot îl zdruncin când se închide. Îl dau de toţi pereţii laughing
Mi-am şters toate pozele, video-urile, tot, chiar şi câteva programe din calculator şi tot aşa face.
Văă rog un răspuns, dau fundiţă :* happy

3 răspunsuri:
| ∂яαgσѕ a răspuns:

Poate fi de la procesor, daca se incalzeste destul de tare pc-u se va stinge automat se poate rezolva daca il cureti de praf fiindca daca nu mai e curatat de mult se va face mult praf la ventilatorul de la procesor si nu se va mai invarti destul de repede incat sal raceasca suficient.

| MytzaMytz a răspuns:

Asa mi s-a intamplat,chiar acum o sapt mi s-a stricat din aceeasi cauza acum sunt pe un laptop al matusi mele si in locul tau as cumpara unul nou, bafta, dar poti incerca sa reinstalezi windowsul, asa am facut si eu si a mai maers cateva luni, bafta.

| derliaelena a răspuns:

Poate are niste fire lipite prin unitate sau trebuie sa iti cumperi unul nou, daca e vechi.