| Asasina a întrebat:

Hey TPU! Ce jocuri de gen Metin2 sau de gen Stardoll, LadyPopular, Imvu.Stiu ca sunt niste jocuri total diferite de metin dar m-am plictisit de ele si vreau unele care sa fie mai noi dar tot de genul asta... Dau fundita...

Pwp pe toti!

2 răspunsuri:
| Asasina explică:

Ms pentru raspuns dar vreau unele care sa mearga la calculatorul meu pentru ca este mai vechi(are 5 ani). Aproape toate jocurile de care mi-ai spus le-am avut cand era mai bun compu'...

| Greeb22 a răspuns:

Exista Shaiya, Cabal, Atlantica.Astea sunt jocurile pe care ti le recomand
Primul este bazat pe doua tabere...lumina si intuneric si un lucru foarte deosebit este ca exista lumi pentru PVP intre aceste doua lumi.nu conteaza cati sunt sau cat de buni ci tactica cu care te bati.
Scopul nu este sa faci lvl cat mai mare ci sa avansezi la moduri diferite.incepi cu mode normal iar la lvl 40 iti creezi alt caracter pentru urmatorul mode si tot asa.
cabal este destul de atragtor ca actiune si din punct de vedere al creativitatii, dar nimic special.
Atlantica e diferit.intri in lupta cu monstri si este cu strategie.iti formezi la inceput o echipa din 3 oameni si pe masura ce cresti poti sa mai adaugi.nu exista pericolul de a te omori cineva sau de a te inghesui la monstri si de asemenea nu iti creeaza stres si nervi ca alte jocuri.
Oricum, de toate te vei plictisi intr-un final pana iti vei da seama ca jocurile nu aduc nimic.