| s1ge123 a întrebat:

Cineva mi-a furat contul de SAMP (Romania Super Stunt). Cum il recuperez? A venit unu la mine si mi-a spus ca are un server facut de el si ca ma face admin. Ok, am intrat, si dupa 5 minute am iesit ca ma plictiseam si nu era nimeni, si cand sa intru inapoi pe sv imi cerea parola secundara, si eu inainte nu aveam parola secundara. Va rog mult am pierdut foarte mult timp pentru scorul banii si pointurile pe care le-am facut.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Poti face un raport la administratorul de unde ai facut contul si sa precizezi cu exactitudine ceea ce ai patit ca sa ia masuri impotriva infractorului

| s1ge123 explică (pentru mgtow):

Ai jucat SAMP?

| mgtow a răspuns (pentru s1ge123):

Da, pe ps2 acum multi ani in urma.

Aaa. Pai si tot nu stiu ce sa fac ca sa il recuperez. Spune pasii care trebuie sa ii fac 1. sa intru pe site; 2. sa...

Dupa ce ai intrat pe site dai la administrator (contact) si ii povestesti ce ai patit detaliat.

Pai imi trebuie cont! Si nu stiu a doua parola pe care a pus-o ala care mi-a furat-o sad Am pierdut timpul un an jumate - doi ani ca sa mi-l fure asta! crying

Poti sa iei legatura chiar daca nu ai cont, la contact spui ce cont ai si problema actuala.

Ei lasa... asta e! ca nu gasesc nici contact si cred ca e in engleza si nu prea stiu engleza cine stie ce... Multumesc oricum! Funda sad

8 răspunsuri:
| PreaTareღ a răspuns:

Raporteaza-l (Report player)