| UltimulTemplier a întrebat:

Heyy! La cs 1.6 cum anulez reloadu?
Am vazut la un BOT ca a scos incarcatorul iar in secunda urmatoare avea incarcatorul la loc... Please accept scripturi si confguri.

Răspuns Câştigător
| ChangeName a răspuns:

Nu este adevarat ce t-i s-a spus mai sus.
Eu sunt scripter de cs-uri si cs si daca ai si tu o experienta cs minima ai stii ca daca dai "Q"(adica schimbi pe arma anterioara" atunci cand incarci si schimbi inapoi pe arma care ai vrut sa o incarci vei vedea ca eti tot cu acelasi numar de gloante(Procesul de incarcare s-a oprit odata cu schimbarea armei).
Sunt slabe sanse sa egziste scripturi sau configuri care sa faca acest lucru dar daca esti bun scripter poti modifica hack-uri speed sa se activeze atunci cand apesi "R"(Nu este asa complicat).
Sau poate a fost doar un bug al cs-ului/serverului sau a avut persoana respectiva lag.
Pentru orice alte probleme legate de cs sau servere de cs lasa un reply sau contacteaza-ma : Y! M r.cretescu@yahoo.com

Dar sa stii ca nu incurajez hack-urile asa ca sa nu imi ceri sa iti fac speed-ul!

| UltimulTemplier explică (pentru ChangeName):

Oricum asta stiam... Si eu imi fac scripturi, skinuri etc. si de astea. O sa te contactez. De hack nu am nevoie. Ma ajuta skinurile mult. Am si grfica de CS:GO pe CS 1.6, awp cu tinta si skinuri de CS:GO
Va dau si voua daca vreti. Intrebam asa. (nu sunt incepator)

2 răspunsuri:
| LuciWv a răspuns:

In clipa cand incarci si observi ca un tero/ct este aproape si mai ai gloantele necesare pentru al dobora poti da repede pe pistol sau cutit si la loc pe arma, procesul de reload se anuleaza.