Nu este adevarat ce t-i s-a spus mai sus.
Eu sunt scripter de cs-uri si cs si daca ai si tu o experienta cs minima ai stii ca daca dai "Q"(adica schimbi pe arma anterioara" atunci cand incarci si schimbi inapoi pe arma care ai vrut sa o incarci vei vedea ca eti tot cu acelasi numar de gloante(Procesul de incarcare s-a oprit odata cu schimbarea armei).
Sunt slabe sanse sa egziste scripturi sau configuri care sa faca acest lucru dar daca esti bun scripter poti modifica hack-uri speed sa se activeze atunci cand apesi "R"(Nu este asa complicat).
Sau poate a fost doar un bug al cs-ului/serverului sau a avut persoana respectiva lag.
Pentru orice alte probleme legate de cs sau servere de cs lasa un reply sau contacteaza-ma : Y! M r.cretescu@yahoo.com
Dar sa stii ca nu incurajez hack-urile asa ca sa nu imi ceri sa iti fac speed-ul!
In clipa cand incarci si observi ca un tero/ct este aproape si mai ai gloantele necesare pentru al dobora poti da repede pe pistol sau cutit si la loc pe arma, procesul de reload se anuleaza.
Oricum asta stiam... Si eu imi fac scripturi, skinuri etc. si de astea. O sa te contactez. De hack nu am nevoie. Ma ajuta skinurile mult. Am si grfica de CS:GO pe CS 1.6, awp cu tinta si skinuri de CS:GO
Va dau si voua daca vreti. Intrebam asa. (nu sunt incepator)
StreangeTinkse întreabă: