| oNNeRuNN a întrebat:

Hi TPU! De curand mi-am reinstalat windowsul si mi-am instalat fifa 07, metin2ro,2002 fifa world cup, cs 1.6. Ei bine in Fifa 07 nu ma lasa sa intru deoarece imi scrie FIFA 07 Requires Hardrawe Graphics Acceleration la fel si la 2002 fifa world cup. pe metin imi scrie cv de genu... Sorry, your sistem ...cv de 3D.
P.s : Am windows 7 si mentionez ca pe windowsul celalalt imi mergeau toate aceste jocuri. Cs 1.6 este singurul joc care imi merge am incercat sa reinstalez driverele video si tot asa imi face?
URGENTTTTTT CE SA FAC?

2 răspunsuri:
| razvanrux a răspuns:

Placa de grafica poate are o problema sau nu e compatibila.Ti-as spune sa-ti bagi pe un stic toate jocurile si sa-ti reinstalezi windowsul si gata! (cred). Asa e si la mine! am windows xp si cand mi l-am restartat: ba nu imi merge mouse-ul de la laptop, ba placa de sunet nu merge.

| SmelcTPU a răspuns:

Poti de exemplu sa mai reinstalezi inca o data windows-ul, sau nu le-ai instalat correct jocurile.Ok iti mai dau o idee atunci cand reinstalezi windows-ul se vezi ca se mai pot reseta niste setari vezi prin control panel ceva.