| Marfil31 a întrebat:

Https://youtu.be/-Ou5Bco1sHM

Credeți că aceste longplay-uri sunt pe bune sau cel care joacă editează ceva cu vreun program de editare video?
M-am uitat până la capăt și practic jucătorul nu a ratat nici un nivel, nu a pierdut nici una dintre vieți. La ultimele nivele era cât pe ce să piardă dar ca prin miracol a reușit.
Credeți că jucătorul e foarte avansat sau doar a făcut el ceva trucuri de editare iar apoi a urcat clipul pe YouTube în versiunea editată, să pară că e un game master?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Doamne Dumnezeule! Ai stat aproape 4 ore sa urmărești întreg filmul?!? Chiar și în reprize mi se pare enorm de mult. Trebuie ca ai o răbdare excepțională dacă ai făcut-o happy!
E posibil sa fie fie jucătorul bun. Noi nu știm de ce lucruri suntem în stare sa facem. Eu merg pe bicicleta de 30 de ani. O folosesc aproape zi de zi. 4000-5000 de km pe sezon. Ziceam ca le am cu mersul pe bicicleta. Ma strecuram dezinvolt printre mașini în oraș. Dar mi se părea o nebunie ce făceau alții, care mergeau pe munte pe poteci unde între peretele abrupt al muntelui și prăpastie nu e mai mult de un metru. A trebuit sa fac un an de livrări cu bicicleta în București, 2000 de km pe luna, "cu ochii pe ceas", pe vitezometru, ca să înțeleg că ce știam pana atunci în privința mersului pe bicicleta era de nivel începător. Acum nu mi se pare o nebunie cred fac alții pe munte. Înțeleg ca e posibil sa o faci fara nici un risc avand experienta necesara.
Prin exercițiu și antrenament putem ajunge departe, chiar și la limita perfectiunii. Sa nu o uitam pe Nadia a noastră, cu cele 5 note de 10 la Montreal. Dacă te uiți la clipuri pe net, sigur nu au fost prelucrate video happy
Dar, în ziua în care cu un simplu smartphone poți face editare video, te poți aștepta și să fie ceva contrafăcut.

| Marfil31 explică (pentru cristi202):

Nu am urmărit tot, ci doar de la nivelul 10-7 că de acolo nu reușeam să trec.
Am vrut să văd cum a reușit jucătorul să treacă toate nivelele cu brio.

| cristi202 a răspuns (pentru Marfil31):

Aha, voiai sa vezi cum a trecut altcineva unde tu nu ai putut. E de înțeles. Și eu cand nu reușesc, caut sa vad cum au făcut alții.

| Marfil31 explică (pentru cristi202):

Exact. happy

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nimeni nu-ti face asta sa se faca de cacao adica sa faca longplay, fare mult antrenament inainte, iar daca pierde la vreun nivel, ori mai are vieti si reia nivelul, ori taie si alipeste din nou nivelul ala nou jucat, si nu te prinzi ca nu a jucat in continuare, si-ti da filmul snur.

Deci normal ca e posibil sa si editeze, dar doar in acest sens.

| xanax2001 a răspuns:

Eu sunt sigur ca e editat.

| Mosotti a răspuns (pentru xanax2001):

Posibil, iti lipeste nivelele unu dupa altul cand le termina cu bine. Si pot fi jucate separat, nu in acelasi joc in continuare.

| xanax2001 a răspuns (pentru Mosotti):

Da, exact. asta este cel mai probabil sa fie adevarat.

| Mopmop a răspuns:

Am vazut doar primul nivel jucat si deja am observat o greseala...statea cu o bila nestiind ce sa faca cu ea, a aruncat-o in decor cand simplu era sa schimbe culoarea bilei din mouse...
Amator tipullaughing)