anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi cumpar un desktop nou cu monitor nou.Asta in decembrie. Ala pe care il aveam era prea vechi. Antic. Si in urma cu vreo luna, incepe sa se inegreasca monitorul. Dar se vedeau perfect widgeturile si iconitele. Se naviga pe net. Pun eu intrebarea aici de ce si cum. Mi s-a spus s-al trimit la depanare. Da. Se poate ca este in garantie. In cazul lui, se pare ca i-au bagat o placa video integrata. Am cumparat de la Pc Grup, Timisoara, un Sistem Desktop PC Intel Raptor Lake i5-13400 pana la 4. 6GHz, 16GB DDR5, SSD 2TB, Carcasa Office, Licenta Microsoft Windows 11 Professional.
Acum, cineva imi trimite un soi de mail, prin care ma indemna sa folosesc comanda `dxdiag` data din Command Prompt. Si sa vad ce are. Cat de negru era, dupa comanda nu se mai inegrea. Am incercat sa public integral raspunsul lui in engleza, apoi in romana, dar se pare ca e prea lung si nu-l publica.Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Ce parere avem despre ce? Ai zis si tu o poveste incalcita... laughing
Citez: Imi cumpar un desktop nou cu monitor nou. laughing
De fapt ai vrut sa zici ca-ti cumperi pc nou si monitor nou!
Probabil ai vrut sa intrebi ce parere avem despre pc-ul tau, pai nu as putea spune ca e chiar cazan, e doar slabut! Du-l la un service it sa-l repare ca te va costa mai putin decat un alt pc nou! Bafta!

0 răspunsuri: