| BenjaminFranklin a întrebat:

In CS 1.6 daca joci non-steam pe un server ceilalti vad ce scrii pe chat in timp ce joci? Am redescoperit acum in carantina acest joc de cand eram mic pe un CD si l-am bagat in calculator si vad ca merge. Este un server mai deosebit pe care imi place sa joc insa ce nu stiu eu este cum imi pot da seama daca ceilalti jucatori au steam sau nu? Este posibil sa pierd legatura cu serverul sau unii din jucatori cu care joc acum daca imi iau varianta oficiala? Ce avantaje am eu in plus daca ma mut sa joc pe steam? Si ce dezavantaje are steam fata de non-steam?

Răspuns Câştigător
| anonim7011 a răspuns:

Serverele de cs 1.6 difera. Sunt non-steam, steam si mixte( adica poti juca si non premium si steam).
Serverul este creat pentru fiecare jucator, nu pierzi nici un jucator, doar buguri daca acesta este configurat gresit. Cat si despre chat, desigur ca poti scrie in chat si ceilalti pot vedea ceea ce ai scris.
Faza cu vazutul daca ceilalti au steam. Daca ai cs-ul cumparat de pe steam daca apesi tab iti afiseaza cei cu steam, au si poza langa nume si diferite variatii ale diferitelor servere cs 1.6

1 răspuns:
| Filipoiu_Denis_1990 a răspuns:

Daca tu ai intrat pe un server, inseamna ca e non-steam, si da, vad ce scrii tu. Avantajele nu ar fi foarte mari, dar pentru mine au fost. Daca ai un pc mai petarda nu o sa mai ai lag, jocul pe steam e mai bine optimizat, ai mai multe setari de grafica, gameplay etc, si poti juca pe servere steam-on, care in principiu ar trebui sa protejeze serverul de codati, deoarece au protectie de la anticheat-ul steamului, VAC.