| Mihutzu a întrebat:

In momentul de fata, la preturile de la eMag, e mai bine sa-mi iau pentru peste doua saptamani FIFA 12, inFamous sau inFamous 2 + controller rosu?

Răspuns Câştigător
| cosminvalerian a răspuns:

La inFamous m-am gandit si eu, pentru este PS Exclusive, pentru ca ti-l cumperi / ti-l da (depinde de oferta) cu doua controller (din cate am citit mai sus). Dupa ce il termini / te plictisesti de inFamous, iti poti cumpara FIFA 12 (daca ai bani cumparale pe amandoua) si traieste experienta fotbalului.

3 răspunsuri:
| cosminvalerian a răspuns:

Depinde, de ce jocuri iti plac. Daca iti place mult fotbalul, cupara-ti FIFA12, daca iti plac jocuri actiune-aventura (+ puteri paranormale) poti incerca inFamous 2. (Daca vrei sa iti ei inFamous 2 pentru Playstation 3 / Xbox 360, nu e neaparat controller-ul)

| Mihutzu explică (pentru cosminvalerian):

Pentru mine chiar nu conteaza ce joc cumpar, conteaza sa fie unul bun. am spus si FIFA pentru ca prima oara cand am jucat FIFA 09 pe un PlayStation 2 mi se parea revolutionar din cauza joystickului. Ei, vreau sa traiesc acel sentiment si in HD, iar inFamous stiu ca e doar un PS Exclusive. Pentru mine ambele jocuri doresc sa le cumpar dar cred ca o sa ma duc pe inFamous 2 pentru ca are inlus si un al doilea controller, care mi-ar folosi la Gran Turisimo 5. Daca te mai pun sa raspunzi inca o data la intrebare cu precizarea ca plec pe 6 la statiune si ma intalnesc cu niste prieteni, care ar fi mai bine sa mi-l iau: un controller, FIFA 12 sau inFamous 2 cu controller?

| Reminisce a răspuns:

Fifa 12 este un joc extraordinar și nu se compară cu un alt joc de fotbal de pe PS2. InFamous este o exclusivitate reușită, dar pe alocuri repetitivă. Cel de-al doilea joc din serie este mult mai bun, însă nu prea are rost să-l joci dacă nu l-ai jucat pe primul.

Îți sugerez să cumperi Fifa 12 + un controller. În felul acesta vei putea să te joci cu prietenii tăi. Infamous 1 și 2 sunt jocuri single player și nu vei avea ce să faci cu cel de-al doilea controller. Baftă!